2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 62 پست

وا .من همین الان عاشق کسی شدم که ازم کوچیکتره و 

خوش‌قیافس از خدامه بیاد بهم پیشنهاد ازدواج بده . این حرفا و ایرادای الکی چیه؟ وفاداری به زشتی و زیبایی نیست ‌. الکی ردش نکنیاااا.  خیلی نگرانتم باور کن . اینو بدون اگه فقط به این دلیل مسخره ردش کنی ، بعدا دیوانه‌وار حسرت میخوری.   "فرصتها چون ابر در گذرند و هرگز برنمیگردند" امام علی ع.

بعدی هم بیاد لابد میخای بگی زشته... به حرفاشون توجه نکن.  ندیدمت ولی کاملا خوبیتو میخوام.  برا منم دعا کن بیاد سمتم بگه دوسم داره تقاضا ازدواج کنه ازم ازدواجم درست بشه... 😍

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش دختری نبودم که بخوام ازدواج کنم،از زندگی متاهلی خوشم نمیومد تا اینکه این اقا رو دیدم الان نارا ...

بابا ديگه ما قديم نيست كه بعدم تو سن زير ٢٠ساله كه ميگن اقا بزرگتر باشه بهتره واقعا بالاى٢٥،٢٦سال ووقتى كه هم زن وهم مرد به يه بلوغ رسيدن هردو موقعيت اجتماعى اشونو پيدا كردن اختلاف سنى تا٥،٦سال حتى بيشتر اصلا به چشم نمياد من چندتا دوستاى مامانم وفاميلامون كه زنهاى خيلى موفق وتحصيل كرده وشاغل وامروزى اى بودن با پسراى١٠،١٢سال كوچيك تر از خودشونم ازدواج كردن همه اشونم شوهرا برا زنه ميمرن اينقد دوسشون دارم روز به روزم جوون تر ميشن..وقتى يه دختر١٧،١٨ساله با يه مرد ٣٠ساله ازدواج ميكنه دختره رو به تناسب مرده پيرميشه چون بايد براش اشبزى كنه خونه دارى كنه بچه بياره خانومانه وبزرگ رفتار كنه ولى برعكسش اگه يه دختر مثلا٣٥،٣٦ساله با يه پسر٢٧ساله مثلا ازدواج كنه شروع ميكنه به خودش رسيدن وجوونى وعشق وحال چون شوهرش جوونه

راستش دختری نبودم که بخوام ازدواج کنم،از زندگی متاهلی خوشم نمیومد تا اینکه این اقا رو دیدم الان نارا ...

تاپیک داداشم میگ کات کن من بخون بفهمی فاصله و درد چیه

خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔
چه مرد و چه زن باید اول از همه از ظاهر هم خوششون بیاد بعد وارد صحبت بشن،  خیلی از مرد و زن های ...

از نظر اخلاقی که منو خیلی جذب کرد چند باری که رفتیم بیرون خیلی سرو سنگینه مثلا کافی شاپ رفتیم و خانم اونجا بود سر به زیر بود خیلی،یا رفتم مانتو بخرم فروشنده ها همه نگاهش میکردن اخم کرده و جدی و فقط ب من نگاه میکرد و لبخند میزد،صداقت داره،غیرت داره،توجه خیلی میکنه،خیلی صبوره و تا الان چیز بدی ازش ندیدم،ایشون احساسی تره اما من منطقی هستم

وا .من همین الان عاشق کسی شدم که ازم کوچیکتره و  خوش‌قیافس از خدامه بیاد بهم پیشنهاد ازدواج بد ...

ممنونم عزیزم بابت دلگرمیت،شایدم بخاطر سنمه که خیلی دارم ایراد الکی میگیرم،سر ازدواج همیشه با خانوادم جنگ داشتم که نمیخوام ازدواج کنم حالا که از ایشون خوشم اومده نمیتونم درست تصمیم بگیرم شایدم ترسیدم

از نظر اخلاقی که منو خیلی جذب کرد چند باری که رفتیم بیرون خیلی سرو سنگینه مثلا کافی شاپ رفتیم و خانم ...

چند وقته میشناسیش؟

خیلی زود نباید قضاوت کرد.

خیلی هم نباید بدبین بود.

ولی در کل نظر من اینه که با حوصله پیش برو تا کامل بشناسیش، اصلا تا زمانی که کامل شناخت شما کامل نشده عقد نکن ،

امیدوارم که کیس خوبی باشه و خوشبخت بشید.

خدایی یچیز بگم؟ من اطرافم خیانت زیاد دیدم و تمام آقایونی که خیانت کرده بودن زشت بودن و خانمشون هزاربرابر سرتر بوده

برعکس کسایی که خوش قیافن من ندیدم خیانت کنن🙄

برام صلوات بفرستید🙏😢 انشا الله خدا هرچی میخواید بده بهتون⁦❤️⁩😍