2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 62 پست
اره عزیزم وقتی میخوادت قبول کن مثل ما اعتماد به نفست پایین نباشه

اره اعتماد ب نفسم که افتضاحه،برعکس خواهرم اعتماد ب نفس عالیه و خیلی بهم میگه خودتو دست کم میگیری 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا میگه همسانی سن هست من مشکلی ندارم،خودش میگه تا ۳/۴ سال هم من مشکلی ندارم،راستش خودم ترسیدم

قبول کن گلم سن عروس شدنت رسیده

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡

چه مرد و چه زن باید اول از همه از ظاهر هم خوششون بیاد بعد وارد صحبت بشن، 

خیلی از مرد و زن های بی ریخت هستند که رفتار خوبی ندارن و برعکس

مرحله اول که اوکی شد برو دنبال مراحل بعدی ، اگر از مرحله اول خوشت نیاد اصلا جلو نرو ، 

ولی این را هم بدان که فقط از روی ظاهر نباید انتخاب کنی، شغل ، درآمد ، فرهنگ ، ادب ، خانواده ، .... همه باید در حد خودت باشن

من خودم ۱۱ سال کوچیکترم ولی خیلی باهم خوشیم که هیچ کس نیس انقد بم گفتن قبول نکن ولی الان خوشبختم خدا ...

مادرمم میگه حسودی میکنند 🤦‍♀️😂راستش خودم ترسیدم و تو محل کارم و دانشگام یا از اطرافیان که پیشنهاد دادن تنها کسیه که ب دلم نشسته

انقد گیر بی خودکی نده ببخشید اینجور میگم ولی بعدا پشیپون میشی رد کردی دختر از یه سن به بعد نه شور و ...

راستش دختری نبودم که بخوام ازدواج کنم،از زندگی متاهلی خوشم نمیومد تا اینکه این اقا رو دیدم الان ناراحتم که کسی هم که ب دلم نشسته چرا باید یکسال کوچیک تر از من باشه و زیبا باشه

ولی خوب ی خانمی همین جا حرف خوبی زدن ذات مهمه ادم زشتم خیانت میکنه،الان فقط مشکلم سنش شده