2777
2789
عنوان

خواستگار

491 بازدید | 62 پست

سلام میشه منو راهنمایی کنید😔😔

۲۹ سالمه و هیچ وقت به فکر ازدواج نبودم و ندیده خیلی از خواستگارهامو رد کردم تا اینکه خواستگاری که جدیدا بهم معرفی شده به اصرار خواهر و مادرم قبول کردم و ملاقات کردیم همو،راستش با همون جلسه اول ب دلم نشست و خوشم اومده ازش.

اما فهمیدم یکسال از من کوچیکتره و چهره زیبایی داره و با چند نفری که صحبت کردم منو ترسوندن گفتن مرد زیبا خوب نیست و اینکه وقتی بچه دار بشی شکسته میشی

و بگم از نظر اخلاقی خوب بود و از نظر فرهنگی و وضع مالی هم خانواده ها مثل هم هستیم.

شما جای من باشید قبول کنید مردی که چهره خوبی داره و یک سال ازت کوچیکتر باشه؟

مرد باید ذاتش خوب باشه بیریخت خیانتکار زیادن

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا اگه زشتو سن بالا بود میگفتی کمک خاستگار درست حسابی ندارم

اگه اون با سنتون مشکلی ندارخ قبول کن باو

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
ی سوال بپرسم ؟  خواستگار از کجا پیدا میکنید؟  من اصلا ندارم 🥺

ی سریا تو جامعه حضور پرنگ دارن ی سریا شانس ی سریا تور 😐😂

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
حالا اگه زشتو سن بالا بود میگفتی کمک خاستگار درست حسابی ندارم اگه اون با سنتون مشکلی ندارخ قبول کن ...

نه اصلا میگه همسانی سن هست من مشکلی ندارم،خودش میگه تا ۳/۴ سال هم من مشکلی ندارم،راستش خودم ترسیدم