2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 62 پست
ميشه در مورد سن وتحصيلات وموقعيت اجتماعي خودتونم صحبت كنين؟از كجا شمارو ديدن؟كسى معرفى اش كرد يا خود ...

عزیزم نمیتونم بگم دقیق میترسم شناسایی بشم،دو تا مدرک کارشناسی دارم،چندین جا هم کار کردم امسال باز خواستم کنکور بدم یکی از فامیل های دور دامادمون به خواهرم گفت 

حالا چرا شکسته بشی بعد از زایمان شاید زیباتر شدی به حرف کسی گوش نکن زندگی خودته ببین نظر خودت چیه شما باهم میخواید زندگی کنید نه مردم باشما بعدشم شوهرت زیبا باشه بده این مشکل رو من با نامزدم داشتم و هر روز دعوا میکرد باهام میگف همه میگن شوهرت از تو قشنگتره چرا از من قشنگتری منم در حواب میگفتم اصلا من قشنگترین مرد روی زمین هرچی که همه میگن صحیح مهم اینه که تو بدل من نشستی و شدی خانم خونم پس تو از نظر من که از نظر خیلیا زیبا هستم زیبا تری اینو گفتم تا متوجه بشی بخوای به حرف مردم زندگی کنی همیشه دعواس پس به حرفای مردم اهمیت نده

ابرو بادو مه خورشیدو فلک در کارند تا تو نانی بکف اری و به غفلت نخوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته من الکی دارم ایراد میگیرم،ممنونم ازتون

بنظرم کلی روی اخلاقش تحقیق کن خیلی بسنجش سعی کن یه شرایطی ایجاد کنی که خیلی عصبانی شه تو عصبانیت خیلی طرفو میشه خوب شناخت

برام صلوات بفرستید🙏😢 انشا الله خدا هرچی میخواید بده بهتون⁦❤️⁩😍
چند وقته میشناسیش؟ خیلی زود نباید قضاوت کرد. خیلی هم نباید بدبین بود. ولی در کل نظر من اینه که با ...

حدود ۸ ماه،نه پدرمم اصلاااا میگه عجله نکن خوب بشناس و بعد درست تصمیم بگیر

خدایی یچیز بگم؟ من اطرافم خیانت زیاد دیدم و تمام آقایونی که خیانت کرده بودن زشت بودن و خانمشون هزارب ...

واااقعااا😂😂😂حالا منو ترسوندن مرد خوشگل وفا نداره و مال مردمه🤭🤭😂

حالا چرا شکسته بشی بعد از زایمان شاید زیباتر شدی به حرف کسی گوش نکن زندگی خودته ببین نظر خودت چیه شم ...

درسته حق با شماست،من زیادی تحت تاثیر حرفهای اطرافیان قرار گرفتم

واااقعااا😂😂😂حالا منو ترسوندن مرد خوشگل وفا نداره و مال مردمه🤭🤭😂

بخدا من اطرافم هرکی خیانت کرده زشت بوده😂

برام صلوات بفرستید🙏😢 انشا الله خدا هرچی میخواید بده بهتون⁦❤️⁩😍
درسته حق با شماست،من زیادی تحت تاثیر حرفهای اطرافیان قرار گرفتم

پس برای خودت زندگی کن نه برای دیگران چون چشم دیدن زندگی خوب یا مثلا شوهر خوب یا زیبا یا ارامش و... تو زندگیت رو ندارن پس چیزیرو که دوس داری انجام بده مگه انسان چند بار بدنیا میاد و زندگی میکنه پس سعی کن از ار چیز بهترینشو داشته باشی مثلا از بابت شوهر زیباترینشو و...

ابرو بادو مه خورشیدو فلک در کارند تا تو نانی بکف اری و به غفلت نخوری
حدود ۸ ماه،نه پدرمم اصلاااا میگه عجله نکن خوب بشناس و بعد درست تصمیم بگیر

۸ ماه وقت خوبیه.

البته نظر شخصی من اینه که حدود ۳ ماه هم نامزدی باشه و اگر طرف تغییر نکرد و یا رفتارش در محدوده پسند شما بود ظاهرا تفاهم برقراره و ...

در کل هیچکس مثل خانواده واقعیت ها را بهت نمیگن