2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 54 پست
من بلدم ی سری روشا اما باید مشکلتو بدونم چون شاخه شاخه میشه 

مثلا خریدن خونه ایده آل تو زمان مدنظرمون. براش چیکار باید کرد؟

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین برای این نتیجه نمیگیری که داری معامله میکنی چه با خدا و چه با کائنات طرفه خدا و کائنات الان دار ...

مثلا بنویسم من قدم(اون عددیو که میخوام)هست

بعد بیخیالش بشم 

ورزشم میکنم یعنی تلاشم میکنم اما نیاز به معجزه خدا دارم

مگه میشه آدم فراموش کنه؟ دنبالش نره یعنی حتی براش تلاش هم نکنه؟! 

تلاش کردن اصلا درست نیست اگه انسان ها میدونستن میتونن با تلاش نکردن به خواسته برسن الان همه ی دنیا خوشبخت بودن یه سری چیزا رو از بشریت مخفی کردن خوده جهان از بینگ بنگ به وجود اومده و اول هیچی نبوده پس از هیچی به وجود اومده جهان و ببین چقد چیزهای عجیب و شگفت انگیز توش هست اون موقعی نه چیزی تونست مضطرب و ناراحتت کنه و اونجایی که تو اروم بودی و برای فردات نگرانی نداشتی یعنی به صفر رسیدی و به صفر رسیدن تو رو به خیلی چیزا میرسونه اگه میخوای به همه چی برسی تو لحظه زندگی کن و به سمته خودآگاهی برو این خیلیییی مهمه خیلی آگاه باش و آگاه شو پیج برای آگاهی تو اینستا زیاد هست یه پیجه خوب و دنبال کن

تلاش کردن اصلا درست نیست اگه انسان ها میدونستن میتونن با تلاش نکردن به خواسته برسن الان همه ی دنیا خ ...

مبشه بیشتر تو ضریح بدی .جالب شد .

مثلا بخوای قدت بلند بشه .بدون تلاش و ورزش خب چطور ؟فقط نوشتن ‌

یا میخوای تو کارت موفق بشی .میشه بدون تلاش اخه مگ؟

یا مثلا میخوای معدلت این ترم عالی بشه باید تلاش کنی دگ .

میشه بیشتر توضیح بدی منظورت دقیقا چیه .

تلاش کردن اصلا درست نیست اگه انسان ها میدونستن میتونن با تلاش نکردن به خواسته برسن الان همه ی دنیا خ ...

من قبلا یه چیزایی نوشتم خیلی دلم میخواد بدونم چیا بوده یعنی خوب نیس برم بخونمشون؟ فقط میدونم به چندتاشون رسیدم باقیشم یا خدا صلاح ندونست یا زمانش هنوز نرسیده 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹