2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 54 پست
مثلا خریدن خونه ایده آل تو زمان مدنظرمون. براش چیکار باید کرد؟

تصور همه چیزه تصویر سازی ذهنی کن و ازش لذت ببر نگو چجوری چون قرار نیس راهشو تو مشخص کنی چون در این صورت داری کار خدارو میکنی نقاشی کنش اینو تو کتاب بنویسید تا اتفاق بی افتد نوشته بود بنویس که من این خونه میخام در انتخاب خونه و ادم نباید شخص خاصی مد نظرتون باشه این ی قانونه چون ممکنه اتفاق بدی بی افته تا بهش برسید هر روز بنویسید که من این خونه رو میخام و مشخصاتشو خورد کنید مثلا سرامیکاش سفید باشه و..... بعد از اون قانون شکر گذاری هر روز صبح درسته شما اون خونه ندارید ولی هر روز تشکر کنید بخاطر خانه زیباتون بگید خدایا شکرت که من این خونه زیبارو دارم تصور مادر تمام این قانوناس تصور کنید و لذت ببرید ولی مثلا نگید من این خونع میخام  بگید ی خونه میخام با این مشخصات پرویانه بخاید از خدا خدا از ادمای پرو خوشش میاد 

کتاب ۴ اثر فلورانس 

کتاب اثر مرکب 

کتاب بنویسید تا اتفاق بیافتد 

و مستند راز ببنید حتما

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبشه بیشتر تو ضریح بدی .جالب شد . مثلا بخوای قدت بلند بشه .بدون تلاش و ورزش خب چطور ؟فقط نوشتن ‌ ی ...

عزیزم ببین برای به دست اوردنه خواستت باید بهس توجه کنی برای قدت میتونی ورزش کنی میتونی کاری کنی قدت بلند بشه ولی باید به خواستت توجه کنی توجه به معنای جسبیدن به خواسته نیست تو اگه به خواستت بچسبی اون رو از خودت دور میکنی و دقیقا به ماهم بر عکسه همینو گفتن گفتن به خواسته بچسبید و بهش برسید مگه نمیگن که صبر در برابره خدا باید داشته باشیم پس تا حدوده زیادی تلاش کردن نقض میشه یعنی تجربه کردم ها تو لحظه زندگی کردم مراقبه کردم مدتیشن کردم  ورزش کردم گیاه خوار شدم پاکسازی کردم رو چاکراهام کار کردم و زیباترین لحظاته زندگیمو تجربه کردم بهترین ها هم به سمتم اومد

تصور همه چیزه تصویر سازی ذهنی کن و ازش لذت ببر نگو چجوری چون قرار نیس راهشو تو مشخص کنی چون در این ص ...

من همیشه خونه ایده آلم رو تصور میکنم حتی رنگ وسایل خونم و جهیزیم هم تو ذهنم انتخاب کردم چون چندساله عقدم میخوام زودتر برم سر خونه زندگیم بلاتکلیفی سخته.مارک وسیله و متراژ خونه همه چی تو ذهنمه زمانشم تو ذهنمه حتی چندتا خونه اینترنتی دیدم و پسندیدم . خداکنه بشه😕

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

عزیزم ببین برای به دست اوردنه خواستت باید بهس توجه کنی برای قدت میتونی ورزش کنی میتونی کاری کنی قدت ...

دقیقا وقتی خواستتو رها کنی یعنی تو ایمان داری به خواستت میرسی که مال توئه چسبیدن فقط باعث دور شدن میشه👌🏻👌🏻

تصور همه چیزه تصویر سازی ذهنی کن و ازش لذت ببر نگو چجوری چون قرار نیس راهشو تو مشخص کنی چون در این ص ...

انتخاب خونه و ادم نباید شخص خاصی مد نظرتون باشه این ی قانونه چون ممکنه اتفاق بدی بی افته تا بهش برسید

🤘این یعنی چی؟؟میشه بیشتر توضیح بدی؟؟

متوجه نمیشم دقیقا منظورتون رو ‌

مثلا من اگ از یه شخصی خوشم  بیاد و دوست داشته باشم بهم علاقه مند بشه یعنی نباید اسمشو بنویسم ؟! اخه گفتی نباید شخص خاصی مدنظرتون باشه .

خونه یا هر خواسته دگ ای رو با جزئیاتش تصور کنیم ؟

من همیشه خونه ایده آلم رو تصور میکنم حتی رنگ وسایل خونم و جهیزیم هم تو ذهنم انتخاب کردم چون چندساله ...

میشه فقط به خواسته وابسته نباش که نمیشه وابسته بودن به خواسته باعث میشه تو زندگیت نیاد بگو اومد که اومد نیومد هم که هیچ تنها چیزی که هست باور داشته باش تو بهترین خونه قراره زندگی کنی زمانشو هم تعین نکن خودش میاد

عزیزم ببین برای به دست اوردنه خواستت باید بهس توجه کنی برای قدت میتونی ورزش کنی میتونی کاری کنی قدت ...

پس بعد از نوشتن اون جمله من ورزش میکنم و تغذیمو هم درست میکنم 

اما خیلی ذهنمو درگیر نمیکنم ,دو سه ماه یبارم قدمو اندازه میگیرم 

منم از قانون جذب و نوشتن چیزایی که میخوام ,به خیلی از خواسته هام رسیدم اما هنوزم هستن خواسته هایی که خیلی وقته  میخوامشون و بهشون نرسیدم 

اخه غیر ممکن تر از این خواستمم دیدم که شده  حتی به چشم دیدم کسیو که توی بیست و پنچ سالگی پنج س ...

من خودم قانون جدبی هستم از خانم موسوی خیلی سابلیمینال گرفتم که واقعا معجزه کرده بعد تو کانالش دیدم که ادعای افزایش قد کرده خیلی مطالعه کردم که اکثرا گفتن محاله 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
من همیشه خونه ایده آلم رو تصور میکنم حتی رنگ وسایل خونم و جهیزیم هم تو ذهنم انتخاب کردم چون چندساله ...

د خراب کردی دیگه اخرش😂 تو ایمان نداری که میگه خدا کنه بشه باید به مرحله باور برسی ببین ی تابلو درست کن اسمش تابلو کائناته بعد تصویر هرچی میخای برسی بهش چاپ کن بچسبون هر روز نگاهش کن و بهش انرژی بده انقدر تکرار کنش و بنویس تا باورت بشه اگه نرسیدی بهش چون ایمان نداشتی وگرنه میگفتی قطعاا میرسم روی ایمانت کار کن

اینا ب کنار با بیگ بنگی ک گفته شد مخالفم 🙃

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)