2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 54 پست
د خراب کردی دیگه اخرش😂 تو ایمان نداری که میگه خدا کنه بشه باید به مرحله باور برسی ببین ی تابلو درست ...

از فردا همینکارو میکنم . فقط یکی از دوستامون همینجا گفت زمان تعیین نکنم درسته؟ 

آخه من اکثرا یه زمان حدودی هم برای خواسته هام درنظر میگرفتم نمیدوستم اشتباهه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتخاب خونه و ادم نباید شخص خاصی مد نظرتون باشه این ی قانونه چون ممکنه اتفاق بدی بی افته تا بهش برسی ...

خب در انتخاب خونه ببین تو ی فایل صوتی اقای عباسمنش کاملا توضیح دادن که وقتی مثلا من نوعی این خونه تو مثلا این محله میخام خب باید ی سری اتفاقات ایجاد بشه تا بهش برسم دیگه ممکنه اتفاقات خوبی نباشه!!! 

اقای عباسمنش گف ی نفر این کارو کرده بعد مدتی همسرشون فوت میشن و این خانم با ی پیرمرد که صاحب خانه رویاهاشون باشن ازدواج میکنن ببنید خانه و شخص چون ی دونس میگن شخص خاصی مد نظرتون نباشه!!! 

ببنید ی سری اتفاقات بد افتاد تا به خاستشون رسیدن !!! 

باید بگید خدایا اگه این خانه به صلاح و مصلحت منه بهم بده وگرنع خانه هم تراز و مثل اون بهم بده در رابطه با سخص میگن خب شما ویژگی هایی که دوست دارید همسرتون داشته باشه بنویسید مثلا دوست دارم همسرم مهربون باشه منو تو خونه اینجوری صدا بزنه محبت کلامی بکنه و.... نیاید شخص خاصی مد نظر قرار بدید 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
از فردا همینکارو میکنم . فقط یکی از دوستامون همینجا گفت زمان تعیین نکنم درسته؟  آخه من اکثرا ی ...

مگه زمانش دست ماست؟؟ زمانشو خدا تعیین میکنه و البته راهشو شما فقط تصویر سازی رسیدن بهشو بکن نه چه جوری نه چه وقتی !!

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
خب در انتخاب خونه ببین تو ی فایل صوتی اقای عباسمنش کاملا توضیح دادن که وقتی مثلا من نوعی این خونه تو ...

زیزم چه طوری فایلای جناب عباس منش رو گوش میدید؟تهیه کردید؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇