2777
2789

کسی هست که روانشناسی خونده باشه یا بلد باشه اگر بلدین میشه لطفا درخواست بدین و بهم کمک کمین..التماستون میکنم الان واقعا به کمک یکی احتیاج دارم😭 فقط خواهش میکنم بخاطر مشکلم مسخرم نکنین خودم میدونم مسخرست ولی داره دیوونم میکنه😭💔

عجب...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دختر 14 ساله ام همیشه وقتی حرف از عشق میشه همه فک میکنن جنس مخالف باید باشه اما برای من اینطور نیست من عاشق یه زوج توی یک سریال ترکی شدم

حدود یک سال سریال رو میدیدم انگار باهاشون زندگی میکردم اصلا. خیلی دوسشون داشتم اولا فکر میکردم این فقط یه دوست داشتم مسخرست و من فقط عاشق کاراکتر های این زوج هستم اما اینطور نبود وقتی اینا جدا شدن حالت های افسردگی اومدن سراغ من توی سریال بازیگر مرد زن رو ول کرد و با پسرش رفت امریکا من حدود سه چهار ماه همون حالت های افسردگی رو داشتم یعنی جوری که مرده و زنده بودنم برام فرقی نمیکرد وقتی بیدار میشدم بزور خودمو میخوابوندم چون اصلا دلم نمیخواست بیدار بمونم ولی یبار به خودم اومدم  دیدم اینطوری نمیشه چه وضعیه برای خودم درست کردم..بعد سعی کردم فراموششون کنم پبجم رو عوض کردم که دیگه پستهای نربوط بهشونو نبینم تما عکسایی ک ازشون ظاهر کرده بودم و تمام چیزهای مربوط بهشون رو گذاشتم توی یه پاکت نامه و درش رو بستم و کم کم سعی کردم و فراموششونم کردم هرچند گاهی فکرشون سراغم میومدن...کاملا خوب شده بودم تا اینکه دیروز که رفته بودم به پیج قبلیم سر بزنم و یکی از پستهایی که سیو کرده بودم رو بردارم  دیدم همون روز پیج سریال خبر گذاشته بود که قراره بازیگر مرد دوباره به سریال برگرده و فراره این زوج دوباره باهم باشن از اونموقع نمیدونم جکار کنم کله زحماتم به باد رفته دوباره یادشون افتادم دارم دیوونه میشم اخه اگر قسمتهای جدید بیاد که من نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم و نبینم سریال رو میشه بگین من چکار کنم😭

عجب...