2777
2789
عنوان

ملکه گدایان

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای بخدا خیلی زشتههههههه اگه البرز یا اریا برادر افرا باشن😐😐😐😐😐😐😐اینا ابراز علاقه کردن چطور ...

من الان دارم به این فکر می کنم که ای کاش زودتر افرا و البرز عروسی کنن😂😂😂😂

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟
نه دیگه البرز تنها فرزند شبیر هست پس یعنی افرا خواهر البرز نیست ، شاید آریا باشه

نه افرا و البرز خواهر برادرن

تو اول فیلم ندید اون دو نفر گریه می کردن شبیر. اومد به بابای معتادشون پول داد و بچه ها رو برد

واقعا این سریالو می بینین ..پس من چرا اصلا نمیتونم ببینمش

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
نه افرا و البرز خواهر برادرن تو اول فیلم ندید اون دو نفر گریه می کردن شبیر. اومد به بابای معتادشون ...

خب ببین قسمت قبلش هم نشون داد که شبیر فقیر بوده و پسرش و فروخته ، نیستن خواهر برادر 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟
تا چند قسمت دیدی؟

فکر کنم تا ۶🥴

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹