2777
2789
عنوان

دختر کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 14674 بازدید | 95 پست
شاغل نیستی؟  اگر پدر یا مادرت حقوق بگیرن خیالت راحت باشه بعد هزار سال اگر فوت کردن حقوقش واسه ...

پدرم بازنشسته  هست اما من با تنهایی مشکل دارم دوست ندارم کل عمرم تنها زندگی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس به خواستگارم چه بگم من مشکلم واسه موهام برای ازدواجم هست که میگن کچلی میرن پشت سرشون نگاه نمیکنن ...

میفهمم چی میگی عزیزم خدا بزرگه امیدوار باش انشالله یکی میاد تو زندگیت ک تورو واسه خودت میخواد     

زندگی ب من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بردارم و فردا را ب او بسپارم...     خدا جونم عااااشقتم  
چجوری اخه من میخوام ازدواج کنم سنم رفته بالا هیچ کس دختر کچل نمیخواد من چکار کنم

همش داری میگی چون کچلم منو نمیخوان در صورتی که فکر میکنم طرز برخوردت باعث شده ازت دور بشن برای مشکلت هزار راه هست وقتی شاد باشی و پر انرژی اون موضوع هم کمرنگ میشه از خدا بخواه بهترین رو برات رقم بزنه

در ضمن این اسم کم شانس چیه برای خودت انتخاب کردی علاوه بر ماسک باید ارتعاش مثبت بفرستی از فایل های صوتی امیر شریفی هم می تونی بهره ببری بزن کانال تلگرامی داره کلا قانون جذب رو اموزش میده بی نظیره

ببین منم ده ساله ریزش مو دارم خییییلی راهه ها رو امتحان کردم نتیجه نگرفتم تا این که فهمیدم من باید م ...

دختر گلم من هرچه دارو که فقط گفتن برای مو خوبه استفاده کردم عذرمیخوام حتی عن گاو هم گازشتم رو کلم گفتن خوب و جواب نداد اتواع ماسک حنا پوست گردو پوست سیب شنبلیله گزنه وسمه خرگوشک رزمار اصلا تو بگو چه گیاهایی که استفاده نکردم چه ماسکهایی و چه عصاره هایی که استفاده نکردم چه قرص های هورمونی قویی که استفاده نکردم اصلا تو بگو یک زره جواب بده عکس سرمو بهت نشون بدم تو باورت نمیشه فک میکنی دروغ میگم 

حداقل واسه روحیه خودت یک کلاه گیس بگیر تو مراسم ها استفاده کن

من هزارتا کلاه گیس دارم اما نمیشه که همیشه کلاه گیس گزاشت سرتو خفه میکنه حالم از کلاه گیس دیگه بهم میخوره

نمیشه از کلاه گیس جنس خوب طبیعی استفادی کنی؟ 

چرا میشه ولی نمیشه گول کسی زد من میخوام ازدواج کنم نمیشه که واقعیت به طرف نگفت امروزه هم همه چشمشون تو ظاهر هست کسی کاری به اخلاق نداره

ببین دختر خوب اگه همه ی ماسک ها رو استفاده کردی همیشه بدون یه چیزی هست مه تو استفاده نکردی و اون دوای دردت همه جیز از ذهن همه ئ بیماریها مریضی ها کتاب شفای زندگی اثر لوییز هی رو بخون نجاتت میده و یه روش دیگه هم هست روش هووپونو پونو من نمی خوام بگم بری در موردش بخونی و غرقش بشی من یه کتاب هم در موردش خوندم اسم کتاب یادم رفته ولی چیزی که به تو می گه در مورد پاکسازی دوتا چیز رو باید در زندگیت اجرا کنی یمی احساس خوب که ارتعاش خوب ایجاد کنه و به زندگیت برگرده و دومپاکسازی  اصل پاکسازی اینه که تو باید برای موهات پاکسازی انجام بدی بگی متاسفم لطفا منو ببخش خدایا شکرت دوست دارم معنی این جمله اینه که تمام عواملی که تو نمی دونی چیا بودن و باعث کم موییت شدن از بین میره و اونقدر پاکسازی می کنی تا به خلا برسی و در خلا که تولد اتفاق می افته در هیچ تولد اتفاق می افته همونطور که ما انسان ها از هیچ چیز متولد شدیم اصل پاکسازی برای اینه که به خلا برسی و بعد از این که تمام موانع پاک شد تولد موهات اتفاق بیفته

خب حالا ک ریزش شدید داری با تیغ بزن خوب در بیاد

ده بار با تیغ زدم همین الان هم دو ماه پیش با تیغ زدم اصلا تیغ زدن جواب نمیده همش الکی دوماه زدم یک سانت هم موهام بلند نشده عصبی شدم دیگه دلم میخواد از دستش خودکشی کنم 

ببین دختر خوب اگه همه ی ماسک ها رو استفاده کردی همیشه بدون یه چیزی هست مه تو استفاده نکردی و اون دوا ...

منظورت قانون جذب اگر اینجوری بود این همه کچل در جهان وجود داره چرا خود پزشکای کچل استفاده نمیکنن به نظر من قانون جذب الکی من پیش ی نفر از همین ادمایی که اموزش قانون جذب میدن رفتم شش ماه مدام صبح ها بلند میشدم تمرکز موسیقی فلان همه رو انجام دادم حتی به هیچی فک نمیکردم فقط به این فک میکردم که موهای من مث روز اولش میشه ولی اصلا جواب نداد

یه داستانی هم برات تعریف می کنم واقعی واقعی ،مامانم برام تعریف می کرد توی همسایگی شون یه دختره بوده کچل بوده فقط اطراف سرش کمی مو داشته یه پسره میره خواستگاریش اول نمی دونسته کچل پسره قبل از اون دختر چندجای دیگه خواستگاری رفته و واااقعا مامانم قسم می خوره دخترای خیلی خوشگلی هم دیده ولی پسند نکرده تا این که دختره به پسره می که من کچلم روسریشو درمیاره و به پسره نشون میده ولی پسره باهاش ازدواج می کنه می گه من همینو میخوام و سه تا بجه هم به دنیا میارن سالها به خوبی با هم زندگی می کنن اون دختر کچل اصلا دنبال این نبود که پر مو بشه و با همون شرایط یه ازدواج عاشقانه و خیلی خوب کرد اکر یک بار برای کسی اتفاق افتاده و تو این داستان زندکی رو شنیدی و داری می خونی به عظمت خدا هم توکل کن برای تو هم می تونه اتفاق بیفته 

قانون جذب اصلا اینطوری نیست که بگی من موهام پرپشت بشه عزیزم به هر چه توجه کنی کاعنات از همون بهت میده وقتی تمرمز کردی که موهات مثل روز اول بشه به فقدان توجه کردی تو هر روز ارتعاش فقدان رو فرستادی اتفقا برعکس تو باید کل توجه هتو از موهات برداری هر روز باید حس خوبی داشته باشی مه ارتعاشات مثبت بیشتری بفرستی تو کلا باید توجه تو به چیزهای دیکه ای که داری معطوف کنی مثلا هر روز شکرکزاری کنی که اندام خوبی یا سلامتی داری هر چیزی که داری بابت چیزهایی که داری حس خوب داشته باشی