2777
2789
عنوان

دختر کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 14674 بازدید | 95 پست
یه داستانی هم برات تعریف می کنم واقعی واقعی ،مامانم برام تعریف می کرد توی همسایگی شون یه دختره بوده ...

من هر خواستگاری میاد صادقانه بهش میگم کچل هستم میره پشت سرش نگاه نمیکنه من همیشه به خدا توکل کردم تو این سی سال خورده عمر حتی پام هم نلغزیده نمیدونم این چه حکمتی بوده😭😭😭😭

این قانون جذبی که به ما یاد دادن اشتباهه در مورد قانون ارتعاش بخون به حرفم گوش نمیدی اگه می تونستی کانال تلگرامی امیر شریفی عضو بشی معنی واقعی ارتعاش رو می فهمیدی که چه طوری فکر کنی من  دوازده سیزده سال قانون جذب رو می دونستم ولی مثل تو اشتباه استفاده می کردم تا کلیپ هارو نگله نکنی متوجه حرفم نمیشی خیلی کلیپ رایگان داره حتما عضو بشو خودتو نجات بده توووورو خداااا کتاب شفای زندگی لوییز هم بخون تنبلی نکن یه بار ب ای همیشه مشکلتو حل کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن این اسم کم شانس چیه برای خودت انتخاب کردی علاوه بر ماسک باید ارتعاش مثبت بفرستی از فایل های ص ...

کم شانسم چون کچلم کجا دیدی ی دختر جوون تو سن کم یهو کچل بشه اونم کچلی که نشه هیچ حالتی موهاشو زد مطمعنم موهات به کمی موهای من نیست وگرنه میگفتی حق داری 

من هر چی میم که تو گوش نمیدی راه اخر رو بهت می گم ولی به شرطی که این اخری انجام بدی با صبر و حوصله فقط مقداری زمانبره درمانکاه طب سنتی احمدیه تو اینترنت بزن یه سال دو سال باید بری بیای تا جواب بگیری ولی جدابش قطعی دیگه مثل خودت نیست که ازمون خطا کنی هر چی که میگه صدردصد باید انجام بدی

این قانون جذبی که به ما یاد دادن اشتباهه در مورد قانون ارتعاش بخون به حرفم گوش نمیدی اگه می تونستی ک ...

باشه چشم من همینو که تو میگی انجام میدم خدا کنه جواب بده وگرنه دیگه راهی جز خلاصی خودم ندارم واقعا داره بهم سخت میگذره هرشبم که میگذره اینگار هزار سال میگذره امیدوارم یک نفر حال منو درک کن که من چه میکشم و چه شرایط روحی نابهنجاری دارم 

درمانگاه احمدیه تهران اگه بتونی بیای خوبه مثلا هر سه ماه یه بار

من راهم دوره پدر مادرم پیر هستن خودم تنها هستم تو تهران هم هیچ کس ندادم پدر مادرم ول کنم هر سه ماه بیام کسی نیست از اونا مراقبت کنه پدرم مشکل داره مادرم هم کلا پیر و پا درد داره من شرایط زندگیم هم عادی نیست 😔

عیبی نداره من نگفتم که درمانگاه احمدیه معجزه می کنه تو اون راههایی که بعت گفتمو انجام بده اول از همه چیز کانال امیر شریفی تو تلگرام رو عضو بشو که یاد بگیری ذهنتو چه طدر در جهت هدفت تغییر بدی بعد کتاب شفای زندکی لوییز رو بخون زندگیییییت دگکگگگگگرگون میشه من خیییلی ازمون خطا کردم خیلی راه ها رو رفتم خلاصه و درست ترین راه رو بعد از سالها کنکاش در اختیارت گذاشتم

عیبی نداره من نگفتم که درمانگاه احمدیه معجزه می کنه تو اون راههایی که بعت گفتمو انجام بده اول از همه ...

دست شما درد نکنه مرسی خیلی لطف داری ممنون که حال منو امشب خوب کردی با امید دادنت ایشالله همیشه در زندگیت امیدوار باشی و درهای موفقیت یکی یکی به روت باز بشه 

افرین دختر خوب من امید واهی بهت نمیدم تو اینقدررر ارزش داشتی که خدا تورو موجود کرده پس به خاطر شوهر خودتو عذاب نده اول خودتو پیدا کن با پیدا مردن خودت همه جیز رو به دست میاری همه ی ناممکن ها ممکن میشه منم همسن و سال تو هم ولی علی رغم  داستن همه چیز هنوز ازدواج نکردم  غصه نخوریا خدا خیییلی بزرگ با توکل بهش همه چیز درست میشه😘

استارتر جان هیچ چیزی تو این دنیا ارزش اینو نداره که ما رو عذاب بده.خارجیا رو ببین چقدر راحت طرف سینه نداره، طرف کچله....طرف یکی از اعضا رو نداره ولی سربلند میچرخه تو جامعه.....من ریزش دسته دسته ای موهامو چند ماه پیش فقط  با قانون جذب کنترل کردم..‌خیلی سخته هاااا ولی شدنیه...کارایی میکردم اطرافیان تعججب میکردن...

یکی اینکه اصلا شونه نمیکردم ( که ریزش رو نبینم توجه کنم و حالم بد شه)

۲- با چراغ خاموش حمام میکردما(که ریزش رو نبینم توجه کنم و حالم بد شه)

۳- هر شب تصور میکردم موهام داره پرتر میشه کف سرم پر شده(همزمان و در حین درمان بودم)

جلوی آینه که میرفتم به موهام توجه نمیکردم ولی یوقتای دیگه هی میگفتمموهام داره پر میشه(چون اصصصلا ریزش رو چک نمیکردم)

۴- داروها رو مرتب مصرف میکردم تا خدا گواهه ریزش به ۵ یا ۶ تار در روز رسید کف سرم پر سد موهام حالت گرفت ضخیم شد اصلا عالی ها....

ببین بقول دوستمون اکثر بیماریها ذهنیه و ذهنی هم باید کنترل بشه.....

عزیزم برا درمان من،آمپول بیوتین خیلی موثر بود مرتب بزن ویتامین d رو مرتب استفاده کن اسپیرونولاکتون واس من خیلی‌خوب بود....

بببن باید با یه حس خوب بری جلو....

اگه اهوازی کلینیک مروارید تو زیتون مخصوص مو هست میتونی سر بزنی....‌

ته ته تهش هیچ کدوم نشد گور پدر مو

جاهایی که مو رو پروتز میکنن خیلیم خوبه پسرانه انجام بده مرتب هم‌ترمیم کن من دیدم طرف مدتها انجام میده خیلی هم قشنگه و بهش میاد...الانم جنس های طبیعی سبک خیلی خوبی اومده...

من این دو تار مو رو از دست بدم هم به یه‌ورم نیس میرم پروتز...