2777
2789
عنوان

دختر کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 14677 بازدید | 95 پست
استارتر جان هیچ چیزی تو این دنیا ارزش اینو نداره که ما رو عذاب بده.خارجیا رو ببین چقدر راحت طرف سینه ...

مرسی از راهنمایت عزیزم اتفاقا ده سال دارم اسپیرونولاکتون با سیپروترون کامپاند میخورم امپول بیوتین و بپانتین استفاده کردم زینک، هیرویت ، پرفکتیل، بکمپلکس .ویتامین، بیوتین ، ای ....و سایر ویتامین ها همه رو خارجی استفاده کردم کلی اسپره مو ماینوکسیدل مگاکورت کلی شامپوهای خارجس  اونم مدام استفاده کردم کلی داروهای محلی همه رو استفاده کردم کلا جواب نداد که نداد خیلی دکتر عوض کردم اخریش رفتم ی دکتر معروف شیراز دکتر سدیفی بهم گفت خانم ریرش موهات ارثی امریکا بری همین دوتا قرص بهت میدن اسپیرونولاکتون و سپروترون کامپاند دیگه خوردی بهت جواب ندادی کلا بیخیال داشتن مو شو ....منم گفتم توکل به خدا

مرسی از راهنمایت عزیزم اتفاقا ده سال دارم اسپیرونولاکتون با سیپروترون کامپاند میخورم امپول بیوتین و ...

متاسفانه ریشه خیلی از بیماری های هورمونی ناشناخته اس...برا ریزش همین قرصا رو میدن.

اصلا خودتو ناراحت نکن 

دنیا، دنیای قیافه و ظاهره زودم از هم سیر میشن میرن برا بعدی

ارزش نداره 

من بخاطر مرگ پدرم از برج ۹ دوباره ریزشم شروع شده و بند نمیاد هی حرص و جوش خوردم دیدم نبابا فایده نداره.....اصلا موهامو از دایره توجه بیرون کشیدم...کاری ندارم باشون....ریختن که ریختن به درک....

فوقش کف سرم خالی بشه میرم لمینت و پروتز میکنم پسرانه..مثل کلاه گیس هم اذیت نمیکنه..اصلا یهش بگو فقط کف سرتو بزنه..ترمیم هم داره دوست قشنگم ناراحت نباش اصن...ارثیه کاریش نمیشه کرد....

اگه کف سرت معلومه و اگه همه راهها رو هم رفتی این لمینت مو رو هم امتحان کن اما جای خوب برو عزیزم...هم اعتماد بنفست میره بالا هم قشنگه هم ازدواج میکنی...نیازم‌نیس به طرف بگی...فوقش بگو که من از بس پروتز مو انجام دادم موهای خودم ریخته....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاله اگه ازدواج کردی چو ژن ریزش رو داری حتما قبل از اقدام به بچه به اصلاح ژن اقدام کن که بچه فردا روز معترض نشه تقصیر تو شد من‌کم مو ام و این داستانا.....

نه فقط مو آدم هر ژن ناجالبی که داره رو باید اصلاح کنه قبل بچه...

متاسفانه ریشه خیلی از بیماری های هورمونی ناشناخته اس...برا ریزش همین قرصا رو میدن. اصلا خودتو نا ...

راستش بخوای من از چیزهای مصنوعی بدم میاد کلا وقتی کلاه گیس میزارم حالم بد میشه و حساس خفگی دادم احسلس میکنم جزیی از وجود من نیست من حتی از پروتز لب و ژل نمیدونم خیلی چیزهای دیگه هم متنفرم چون نمیتونم چیزی که عضوی از بدنم نیست را بپذیرم احساس داحتی باش کنم پروتز دوست ندارم چون اونو هم جزوی از وجود خودم نمیدونم وباز احساس خلا میکنم و نمیتونم به طرف هم صادقانه نگم که من موهام ریخت و و فلان چون میدونم اخرش ممکن بزنش تک سرم که چرا صادق نبودی و عذابم بده من روحیم خیلی حساس شکننده هست 

راستش بخوای من از چیزهای مصنوعی بدم میاد کلا وقتی کلاه گیس میزارم حالم بد میشه و حساس خفگی دادم احسل ...

خب آره کلاه گیس واقعا سنگینه ولی لمینت راحته ولی باز نظر خودته...از صداقت بموقع استفاده کن زود نپرونش ادل با اخلاق و شخصیت جذبش کن که دیگه این قضیه محو بشه براش 

سلام

من یه نفر رو میشناسم 15 سالشه و این مشکل تو رو داره 

اوایل اونم افسرده و ناامید بود و اعتماد. به نفسش از دست رفته بود 

از زندگی سیر شده بود ، هیچ جا نمی‌رفت اگرم می‌رفت کاملا موهاشو می‌پوشوند تا کسی نبینه 

یه روز کلا متحول شد ، دیگه ناامید و افسرده نبود واسه موهاش 

یه ختم‌ بخصوص قرآنی انجام داده بود که اگر هرکسی اونو انجام میداد از خدا میخواست یه کوه رو جابجا کنه میکرد ، گفت بعد ختم همینکه خواستم از خدا بخوام که مشکل موهامو حل کنه هرکاری کردم این حرف تو دهنم بچرخه نشده ، خود به خود گفتم خدایا هرچی خیر و صلاح و حکمت توئه من به همون راضیم 

از اون موقع حالم عوض شده ، اون دختری که من میشناسم قبلاً عاشق این بود که با مانتو های کوتاه و شلوار جذب بدون چادر تو خیابون بگرده ، با پسرا حرف بزنه ... حالا یه طوری تغییر کرده که اصلا یه ذره هم به فکر مو ، تیپ ، قیافه نیست 

دیگه حجابش رو بخاطر اجبار موهاش رعایت نمیکنه ، با عشق و علاقه حجاب خودشو حفظ می‌کنه 

تو کل دنیا یه عالمه دختر با موهای پرپشت هست اما دخترایی هستن با موهای کم پشت که با همه متفاوتن ، این فرق رو خدا الکی ایجاد نکرده حکمتش فراتر از هرچیزیه 

با خودت فکر کن اگه توام یه دختر با موهای پرپشت بودی و با یکی از همون خواستگارا ازدواج میکردی و بعد یه هفته با کلی مشکل و بدبختی بر میگشتی خونه بابات چی میشد؟!

مطمئن باش اون کسی که خیر و صلاحته باهاش ازدواج کنی هیچکدوم از اونا نبوده و اون شخص هر زمانی که خدا مقدر کنه میاد

برو خدارو شکر کن که از این همه موقعیت بد نجاتت داده 

و با اشتیاق خودت رو همینطور که هستی بپذیر 

ان‌شاءالله عاقبت بخیر بشی 

یا حق

سلام استاتر عزیز  منم ۳۲سالمه و دقیقا مشکل شمارو دارم 

جدا از ریزش موهام  پاهامم مادر زادی مشکل داره  تو راه رفتن یه ذرره لنگ میزنم ساق مام خییلی باریکه  ولی خدا شاهده در کمال ناباوری خدا بهم همسری داد که کل فامیل انگشت ب دهن موندن

اگه دوست داری درخواست دوستی منو قبول کن تا عکس کله کچل و پاهای معیوب و همسرم زیبا و مهربون رو برات بفرستم😊

سلام دوستان گلم واقعا علم پیشرفت کرده که میتونیم جلوی ریزش موهامون رو با یه محصول با قیمت مناسب بگیریم واز کم پشتی و زشت شدن سر مون جلوگیری کنیم من برای حل مشکلم با راهنمایی دوستم وبا کمک این پیج به خواستم رسیدم. شما هم اگر این مشکل رو دارید حتما یه سری به این پیج بزنید اگه بدونین چقدر عالی مشکل من که حل شد آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم انشالله به نتیجه دلخواهتون برسید 🤩🤩🤩🥰mojezeye_zibayi98@

ی مدت دعای صحیفه جبرئیل بخون مرد واقعی میاد تو زندگیت من یکی از دوستام قطع نخا شده بود دور از جونت ی پسر هالی قسمتش شد کسی ک یکیو بخواد ب اگ عشقش واقعی باشه هرچی باشه میگ میخوام پس تاالان اگ کسی قسمتمون نشه پس صد درصد لیاقتمونو نداشتن😁😍

پس به خواستگارم چه بگم من مشکلم واسه موهام برای ازدواجم هست که میگن کچلی میرن پشت سرشون نگاه نمیکنن ...

منم مثل توهم عزیزم اتفاقا مال خوزستانم هستم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی بیشتر باهم حرف بزنیم