2777
2789
عنوان

تاپیک میزنی تخلیه شی مشورت بگیری

195 بازدید | 17 پست

ولی یه ماری میکنن پشیمون شی

به شخصه وقتی میبینم یکی حالش بده حتی اگه حرفاش منطقی به نظر نیاد بازم سعی میکنم یه جوری باش حرف بزنم که حالش بهتر شه

ولی اینجا خیلیا هستن انگار قلبشون از سنگه

ببینن ناراحتی بیشتر به قلبت فشار میارن

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

عزیییزممم درست میگی 🥲🫂♥️

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیییزممم درست میگی 🥲🫂♥️

🥺❤️

قربونت برم

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

نگوووهعی رولم کی دلش میاد با تو به این گلی به این مهربونی به این لطفی بد باشه اخه؟🥺❤

فداتون بشم

بعضیاتون خیلی ماهید قلباتون از طلاس 💖🥺 به خاطر شماها میام نی نی سایت

🥺❤️قربونت برم

خدا نکنه قشنگم 🫂♥️

انشالله بهترین ها رقم بخوره برات عزیزدلم

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . .

فداتون بشم بعضیاتون خیلی ماهید قلباتون از طلاس 💖🥺 به خاطر شماها میام نی نی سایت

نی نی سایت رو به خاطره تو ساختن اجی🥺❤

مهم نباشه برات گلم چون وقتی تاپیک عمومی میزنی یعمی همه میتونن نطر بدن دیگه چیزی گفتن به دل نگیر

خدا نکنه قشنگم 🫂♥️انشالله بهترین ها رقم بخوره برات عزیزدلم

ممنونم همچنین

خوبای سایت🥹❤️

نی نی سایت رو به خاطره تو ساختن اجی🥺❤مهم نباشه برات گلم چون وقتی تاپیک عمومی میزنی یعمی همه میتونن ...

درست میگی اجی😘🥰🌷

ممنونم همچنین خوبای سایت🥹❤️

عزیزدلی مهربانو جان 🫂♥️

تاپیک قبلی همین که درمورد رمز گذاشتن خواهرت بود؟

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

تاپیک قبلی همین که درمورد رمز گذاشتن خواهرت بود؟

آره ولی کلا گفتم هر وقت ناراحتم اینجا تاپیک میزنم حالمو بیشتر میگیرن

آره ولی کلا گفتم هر وقت ناراحتم اینجا تاپیک میزنم حالمو بیشتر میگیرن

عزیزم سایت عمومیه همه قراره نظر بدن اون تاپیک هم شما مقصر بودی

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا