2777
2789
عنوان

ستاره جفت

217 بازدید | 34 پست

رفتم پیش دعانویس بهم گفت ستارت با شوهرت جفت نیست و جدا میشی از خواهرمم قبلاً جفت نبوده بود با شوهرش و جدا شدن کسی اطرافشان کسی رو دیدین که جفت نبوده و جدا شده کنه از خدامه جداشم چون اصلا تفاهم نداریم دوسش ندارم

اگه جفت باشن ی ستاره سوم بدنیا میارن؟ ذهنم درگیر شد

نه اگر ستاره دو نفر جفت نباشه اگه ازدواج کنن طلاق میگیرن با استفاده از حروف ابجد و اسم مادرش نگاه میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقاهمین امشب یه چیزایی درهمین مورد دیدم و باور نکن ب این چیزا خیلیا ستارشون جفت نبوده وخوشبختن

آخه از ابجیمم جفت نبود و جدا شدن دعانویس با موکل بود و برام طالع رو گرفت و گفت شوهرت دوبخته هست و گفت صد در صد جدا میشید چه یه بچه بیارید چه ده تا

نه من صد تومن دادم

چیا گفت

فقط جفت هست یا ن ؟؟

واسه من خیلی مفصل گفت ، گفت مریض میشه ، زن دوم میگیره بعد دوسال به افول میرید و کلی حرف دیگه

حتی گفت انقدر جفت نیستید که با دعا نوشتن هم درست نمیشه

انقدر حالم بهم ریخت اصن

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

چیا گفتفقط جفت هست یا ن ؟؟واسه من خیلی مفصل گفت ، گفت مریض میشه ، زن دوم میگیره بعد دوسال به افول می ...

از منم گفت شوهرت دوخته هست خعلی کرد بدبخت و لج بازی هست از نامزد اولش که منم خبری نمیبینه و جدا میشه

باز من خوشحال شدم از خدامه طلاق بگیرم ولی همه سرزنشم میکنن میگن بساز خعلی بداخلاقه شوهرم همش دوست داره دعوا راه بندازه با مردم و بقیه رو بزنه بد دهنه خعلی موذی هس

آخه از ابجیمم جفت نبود و جدا شدن دعانویس با موکل بود و برام طالع رو گرفت و گفت شوهرت دوبخته هست و گف ...

منم خیلیارودیدم جفت بودن وجداشدن وبلعکس

درکل میخای جداشی ننداز گردن ستاره ها با عقل ومنطقت پیش برو

منم خیلیارودیدم جفت بودن وجداشدن وبلعکس درکل میخای جداشی ننداز گردن ستاره ها با عقل ومنطقت پیش برو

میخام ولی تا گفتم طلاق عروسیمو گفتن یکماهه دیگه میگیریم و پسره گفت پول بده به اندازه مهریت تا طلاقمو بدم