سلام
من یه نفر رو میشناسم 15 سالشه و این مشکل تو رو داره
اوایل اونم افسرده و ناامید بود و اعتماد. به نفسش از دست رفته بود
از زندگی سیر شده بود ، هیچ جا نمیرفت اگرم میرفت کاملا موهاشو میپوشوند تا کسی نبینه
یه روز کلا متحول شد ، دیگه ناامید و افسرده نبود واسه موهاش
یه ختم بخصوص قرآنی انجام داده بود که اگر هرکسی اونو انجام میداد از خدا میخواست یه کوه رو جابجا کنه میکرد ، گفت بعد ختم همینکه خواستم از خدا بخوام که مشکل موهامو حل کنه هرکاری کردم این حرف تو دهنم بچرخه نشده ، خود به خود گفتم خدایا هرچی خیر و صلاح و حکمت توئه من به همون راضیم
از اون موقع حالم عوض شده ، اون دختری که من میشناسم قبلاً عاشق این بود که با مانتو های کوتاه و شلوار جذب بدون چادر تو خیابون بگرده ، با پسرا حرف بزنه ... حالا یه طوری تغییر کرده که اصلا یه ذره هم به فکر مو ، تیپ ، قیافه نیست
دیگه حجابش رو بخاطر اجبار موهاش رعایت نمیکنه ، با عشق و علاقه حجاب خودشو حفظ میکنه
تو کل دنیا یه عالمه دختر با موهای پرپشت هست اما دخترایی هستن با موهای کم پشت که با همه متفاوتن ، این فرق رو خدا الکی ایجاد نکرده حکمتش فراتر از هرچیزیه
با خودت فکر کن اگه توام یه دختر با موهای پرپشت بودی و با یکی از همون خواستگارا ازدواج میکردی و بعد یه هفته با کلی مشکل و بدبختی بر میگشتی خونه بابات چی میشد؟!
مطمئن باش اون کسی که خیر و صلاحته باهاش ازدواج کنی هیچکدوم از اونا نبوده و اون شخص هر زمانی که خدا مقدر کنه میاد
برو خدارو شکر کن که از این همه موقعیت بد نجاتت داده
و با اشتیاق خودت رو همینطور که هستی بپذیر
انشاءالله عاقبت بخیر بشی
یا حق