2777
2789
عنوان

بعد از کات چیکار کنیم حالمون خوب شه

128 بازدید | 13 پست

ناراحتم

من مورد خاصی ندارم. اتفاقا چهره و اندام و اخلاق اینام خوبه و موقعیت اجتماعی هم متوسط هستم

اما هر بار ک میخوام وارد رابطه بشم فقط یک ماه اول خوبه بعدش ب افتضاح ترین حالت تموم میشه و این دفعه سومه

خستم دیگه چقد مگه میشه دل آدم بشکنه

ادم درست دیگه پیدا نمیشه.

منو پارتنرم چهارسال همو میشناختیم رفیق بودیم

دو سال بود تو رابطه بودیم کل خانواده اون من می شناختن خانواده من خبر داشتن

قرار بود یه مدت دیگه بیان برای نشون

من و بعد دو سال ول کرد رفت!

به همین راحتی

ادم درست دیگه پیدا نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازم نیست وارد رابطه بشی

این ظلم به خودته که اجازه میدی دلت بشکنن.

همه مرد های دنیا آدم جنسی میخوان. شمایی که نباید اجازه بدی هرکسی نزدیکت بشه .

خودتو به معرفای ازدواج معرفی کن

یکی میاد سراغت که جدی قصدش ازدواجه نه وقت گذرونی.

اونا قصدشون جنسیه میبینن به این مسائل پا نمیدی میرنوگرنه مرد درست درمون موندنیهبه قیافه هم ربط نداره ...

نه آخرین رابطمون یهو. و بی دلیل تموم شد باهم خوب بودیم واقعا خوب بودیم کم کم فاصله گرفت و بی دلیل تموم شد.

اصلا درخواست جنسی هم نکرده بود تا قبلش ک من بخوام رد کنم در حد بغل کرذن بود

لازم نیست وارد رابطه بشی این ظلم به خودته که اجازه میدی دلت بشکنن.همه مرد های دنیا آدم جنسی میخوان. ...

من خواسنگار دارم اونطوری دوست ندارم

همه هم سن های من و اطرافیانم خودشون باهم اشنا شدند و چون باهم خوش بودند باهم اردواج کرذن

من دوست ندارم ی اقا پسر چون دیکه داره از سنش رد میشه ب پیشنهاد خانواده بیاد.

ادم درست دیگه پیدا نمیشه. منو پارتنرم چهارسال همو میشناختیم رفیق بودیم دو سال بود تو رابطه بودیم کل ...

چجوری تونستی کنار بیای

خیلی بذه ادم با خودش میگه اخه چرا ما ک خوب بودیم چی مشکل شد چرا نمونده چرا انقد راحت گذاست کنار

نه آخرین رابطمون یهو. و بی دلیل تموم شد باهم خوب بودیم واقعا خوب بودیم کم کم فاصله گرفت و بی دلیل ت ...

کس دیگه اومده تو رابطه باهاش که پلنگتر بوده و پایه همه چی بوده حتی س ک س اینم دیده اونور چرب تره ریز و زیر پوستی خزیده اونور😏

من خواسنگار دارم اونطوری دوست ندارم همه هم سن های من و اطرافیانم خودشون باهم اشنا شدند و چون باهم ...

خب عزیرم ممکنه بارها و بارها دلت بشکنن و برن

چقدر آسیب روحی میبینی .

آدم با اینکار ضربه های بزرگی میخوره.

که ازش یه آدم افسرده میمونه .

شما ارزشتون خیلی بیشتر ز اینهاست .

من معرف ازدواجم

اون ماه یه ازدواج 17 ساله و 24 ساله داشتیم با ازدواج سنتی

خیلی مورد جوون داریم طالب ازدواج سنتی هستن

مسن هم هست

جوونم داریم

چجوری تونستی کنار بیای خیلی بذه ادم با خودش میگه اخه چرا ما ک خوب بودیم چی مشکل شد چرا نمونده چرا ا ...

خیلی خیلی سخت. تا دوماه فقط یواشکی اشک میریختم. الان چهار ماه گذشته به زندگیم میرسم. دیگه چکش نمی کنم هفته پیشم خودم انفالوش کردم هنوز بعضی شبا دلم میگیره . گاهی نمیشه دیگه من مقصر نیستم که. من اونو از دست ندادم اون من و از دست داد!

ببین من تجربه خاصی ندارم ولی به نظرم اگه میری تو رابطه به قصد ازدواج برو ابنطوری دلت نمیشکنه میدونی ...

من کاملا مطرح میکنم ک من دنبال رابطه هدف دارم اولش تایید میکنند بعدش گردن نگیر میشن اصلا وضع عجیبیه موندم چرا هر کی هم میرسه ب من اینطوریه