سلام دوستان تو رو خدا به من کمک کنین خواهش ازتون دارم من الان سی خورده سال سن دارم ده سال دچار ریزش موی شدید شدم کلا کچل هستم اصلا کف سرم پیدا هست هر خواستگاری میاد بهش این موضوع میگم میرن پشت سرشون نگاه نمیکنم به خدا افسرده شدم روانی شدم اصلا نمیدونم باید چکار کنم خیلی دکتر رفتم میگن مشکل هورمونی درمان خواصی نداره هر دارویی دکتری هم رفتم هیچ فایده نداره کل رندگیم تحت تاثیر موهام قرار گرفته همیشه محجبه هستم هرکس بهم میرسه میگه خودتو خفه کردی چرا ایقد محجبه هستی هیچ عروسی چیزی نمیتونم برم ایقد که اعتماد به نفسم از بین رفته کلا زندگیم نابود شده مادر پدرم هم پیر هستن دلشون میخوان من ازدواج کنم اما من مشکل دارم تو رو خدا کمکم کنید از بسکه هر روز گریه میکنم دیگه کلا روانی شدم کارم شده فقط قرص ارامبخش اصلا حتی دست دلم به کار و هیچی نیست همش ایندم را تباه شده میبینم از طرفی هم از تنهایی زندگی کردن وحشت دارم من جز پدر مادر دیگه کسی ندارم اونا هم پیر هستن تو رو خدا خانم هایی که مشکل کچلی دارن مثل من بیان بگن با این درد چکار میکنن بیان به من راحل بدن
من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
اگر پدر یا مادرت حقوق بگیرن خیالت راحت باشه بعد هزار سال اگر فوت کردن حقوقش واسه شمامی مونه پس نگران این مسائل نباش.خدا بزرگه.و اینکه منم تقریبا کچلم.خیلی هم بابتش ناراحتمیشم بهش فکر کنم واسه همین بی هیالش شدم۳۶ سالمم هست مجردم.شاغلم و همیدم بخداست.اگر خیرم ازدواح باشه خدا واسم درست میکنه
ببین منم ده ساله ریزش مو دارم خییییلی راهه ها رو امتحان کردم نتیجه نگرفتم تا این که فهمیدم من باید ماسک موی مناسب خودمو بزنم که با تجربه و ازمون و خطا به دست میاد برو توی اینستاگرام haircare-sogand من چند سال اسنترنت رو زیر و بالا کردم تا فهمیدم این پیج به درد می خوره من ماسک شنبلیله رو امتحان کردم به موهام ساخت ریزشش قطع شو و باعث رویش هم شده ماهی یه بارم ماسک حنا رو میزارم موهامم چرب نازک تو هم برو تو این پیج ببین چی بهت میسازه بهت قوووووول شررررف میدم موهات دوباره درمیاد