2777
2789
عنوان

هرچی ماسک مووصورت بلدین بگیدتوروخدا🙏😦

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 61 پست
چه مارکی؟

من شامپو تقویت کننده وضد ریزش اسکالیپیا خریدم خوبه بعد سه بار استفاده ریزشو کم میکنه

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امپول و سرم گلوتاتیون استفاده کن خیلی از کره ای ها استفاده میکنن پوست شفاف و پنبه ای و سفید و بدون لک داری برای کل بدن و صورته فوق العاده س تو ایرانم پیدا نمیشه ما از تایلند وارد میکنیم فقطم سایت معتبر مثل امازون داره که نمیشه خرید از داخل ایران چون مکمل غذایی داروییه اگه سوالی بود درخدمتم 

و اینکه سعی کن روزی دوبار با یخ صورتتو ماساژ بدی به جرعت میتونم بگم عالیه 

و استفاده از یخ خیار که عالیه 

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
برای رفع کدری پوست    ۲ لیوان آب گرم ناشتا    میتونی خاک شیر هم اضافش کنی  ...

اتفاقا خاکشیر میخورم خداکنه اثرکنه

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
بخور بابونه ، ماسک ذغال  ژل شستشو صورت صبح وشب استفاده کن  برا موهم روغن ارگان  ی ...

ارگانو به کف سر هم بزنیم؟

فقط خدا میدونه چند بار گفتیم اصلا مهم نیست و بعدش زدیم زیر گریه ...
من با چند تا کار ساده از یه ماه پیش صورتم صااااف و شفاف شده و موهامم ابریشمی و نرم ماسک سفیده تخم م ...

برای جای جوش هم اثرداره؟

یکی بگه اسکراب چیه و چه مدت باید استفاده بشه

کرم طوره که دونه های ریز مغذی داره که پوست صورتو دورانی باهاش ماساج میدی الودگیا رو پاک مینکه برا منافذ خوبه پوستو روشن وشاداب میکنه وبعضیاشونم ویتامین دارن

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

من برا موهام ماسک فولیکا یا لدورا میزنم برای پوستمم چون تیره و پرجای جوش بود لایه بردار میزنم که واقعا جای جوشهامو برد اما اسم خاصی نداره دکتر برام نوشت از داروخونه گرفتم دست سازه

برای جای جوش هم اثرداره؟

خوبه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ممنونم عزیزم😍ماست وحنا برای لایه برداری خوبه؟

خواهش میکنم. آره البته حنای بی رنگ بیشتر سفید کننده ست. لایه برداری رو لاکتیک اسید توی ماست انجام میده. هفته ای دو بار ازش استفاده کن. واسه اثر بیشتر میتونی تو حموم بذاری که با بخار بیشتر جذب شه. چند قطره گلاب هم میشه اضافه کرد. فقط ماستش کم چرب باشه.

اینم یادم رفت بگم که اگه خواستی از چایی سبز استفاده کنی باید دم کنیش

خواهش میکنم. آره البته حنای بی رنگ بیشتر سفید کننده ست. لایه برداری رو لاکتیک اسید توی ماست انجام می ...

چشم ممنونم❤