هر دو درکنار هم هفته ای یک یا دوبار اسکراب برای پوست لازمه ماسک هم همینطور
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهش میکنم من خودم بخاطر ریزش شدید دنبال خیلی چیزا گشتم اخرشم موهامو کوتای کوتا کردم بعد کوتاهی فهمیدم این شامپو خوبه ولی خوب دیر فهمیدم
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
منم موهام متوسط رو به بلند بود ولی مجبور شدم کوتاه کنم چون خیلی خیلی میریخت
موقع کوتاه کردنشون من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود