2777
2789
عنوان

هرچی ماسک مووصورت بلدین بگیدتوروخدا🙏😦

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 61 پست
ممنون.. بنظر شما ماسک بهتره یا اسکراب؟

خواهش میکنم

هر دو درکنار هم هفته ای یک یا دوبار اسکراب برای پوست لازمه ماسک هم همینطور

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارگانو به کف سر هم بزنیم؟

نه از پایین موهاتون شروع کنین برین بالا ولی زیاد کف سر نرنین

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
امپول و سرم گلوتاتیون استفاده کن خیلی از کره ای ها استفاده میکنن پوست شفاف و پنبه ای و سفید و بدون ل ...

حتما یخو امتحان میکنم ممنونم

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم من خودم بخاطر ریزش شدید دنبال خیلی چیزا گشتم اخرشم موهامو کوتای کوتا کردم بعد کوتاهی فهمیدم این شامپو خوبه ولی خوب دیر فهمیدم 

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
حتما یخو امتحان میکنم ممنونم

واقعا تاثیرش عالیه از جوش زدن جلوگیری میکنه

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
کرم طوره که دونه های ریز مغذی داره که پوست صورتو دورانی باهاش ماساج میدی الودگیا رو پاک مینکه برا من ...

چه مارکی برای پوست معمولی روبه خشک خوبه؟

خواهش میکنم من خودم بخاطر ریزش شدید دنبال خیلی چیزا گشتم اخرشم موهامو کوتای کوتا کردم بعد کوتاهی فهم ...

من موهام بلنده دلم نمیاد کوتاه کنم

چه مارکی برای پوست معمولی روبه خشک خوبه؟

من پوستم مختلطه برای پوستای معمولی نمیدونم

من موهام بلنده دلم نمیاد کوتاه کنم

منم موهام متوسط رو به بلند بود ولی مجبور شدم کوتاه کنم چون خیلی خیلی میریخت

موقع کوتاه کردنشون من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

منم موهام متوسط رو به بلند بود ولی مجبور شدم کوتاه کنم چون خیلی خیلی میریخت موقع کوتاه کردنشون من خ ...

آخی عزیزم😔

آخی عزیزم😔

عیب نداره رشد میکنه  

2790
2778
2791
2779
2792