من با چند تا کار ساده از یه ماه پیش صورتم صااااف و شفاف شده و موهامم ابریشمی و نرم
ماسک سفیده تخم مرغ و شکر برلی صورت و زرده تخم مرغ و زیتون برای مو
ماسک اب برنج هم برای مو هم صورت
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ماسک آرد برنج و چایی سبز و عسل برای لایه برداری و آبرسانی. ماسک شیر یا ماست با آرد نخودچی اینم واسه لایه برداری و سفید کننده ست. آردنخودچی و آب خیار رنده شده واسه آبرسانی. ماسک آرد نخود چی و ماست و گلاب و زردچوبه.
واسه جوش های سرسیاه بینی هم باید بخور بدی و با تیغ کمودن تخلیه کنی.
من با چند تا کار ساده از یه ماه پیش صورتم صااااف و شفاف شده و موهامم ابریشمی و نرم ماسک سفیده تخم م ...
از هرکدوم چقدر؟
با افتخار شیعهی علی بن ابی طالب هستم . مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز علی نیست ولی پسرش جگرگوشهی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...
برای ریزش موتون شامپو ضد ریزش بخرید این ماسکا جواب نمیدن امتحان کردم کع میگم
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯