2777
2789
عنوان

هرچی ماسک مووصورت بلدین بگیدتوروخدا🙏😦

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 61 پست
برای سفیدی پوست صورتتون از لایه بردار استفاده کن. من دیروز استفاده کردم عالی شد پوستم خیلی. وبعدش آب ...

چه مارکی؟راستش من بیشتر چیزای طبیعی میزدم

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱

من با چند تا کار ساده از یه ماه پیش صورتم صااااف و شفاف شده و موهامم ابریشمی و نرم

ماسک سفیده تخم مرغ و شکر برلی صورت و زرده تخم مرغ و زیتون برای مو

ماسک اب برنج هم برای مو هم صورت

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخور بابونه ، ماسک ذغال  ژل شستشو صورت صبح وشب استفاده کن  برا موهم روغن ارگان  ی ...

ژل شستوشو چه مارکی؟من پوستم معمولی روبه خشکه

ماسک آرد برنج و چایی سبز و عسل برای لایه برداری و آبرسانی. ماسک شیر یا ماست با آرد نخودچی اینم واسه لایه برداری و سفید کننده ست. آردنخودچی و آب خیار رنده شده واسه آبرسانی. ماسک آرد نخود چی و ماست و گلاب و زردچوبه. 

واسه جوش های سرسیاه بینی هم باید بخور بدی و با تیغ کمودن تخلیه کنی.

این ماسک موها برای چی خوبن ؟

برای انواع موها و اهداف رو داره مثلل آبرسانی، نرم کنندگی، لخت کنندگی و.‌..

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
من با چند تا کار ساده از یه ماه پیش صورتم صااااف و شفاف شده و موهامم ابریشمی و نرم ماسک سفیده تخم م ...

از هرکدوم چقدر؟

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...

برای ریزش موتون شامپو ضد ریزش بخرید این ماسکا جواب نمیدن امتحان کردم کع میگم

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
چه لایه برداری

لایه برداری اولش مثل کرمه  بعد خشک که میشه یه دونه های ریز میمونه ازش اونارو به صورت دورانی میکشی روصورتت وبعد از 5 دقیقه میشوری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ماسک آرد برنج و چایی سبز و عسل برای لایه برداری و آبرسانی. ماسک شیر یا ماست با آرد نخودچی اینم واسه ...

ممنونم عزیزم😍ماست وحنا برای لایه برداری خوبه؟

از هرکدوم چقدر؟

سفیده یه دونه و یه قاشق شکر

زرده دوتا و دوقاشق روغن زیتون

آب برنجم به مقدار کافی😅

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯