2777
2789

توو گوگل سرچ کن . خیلی سخت نگیرید نع شما نع خانواده داماد . هر چی سبکتر بهتر 

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

برای عروس خنچه قند، قرآن، کیفو کفش، قلم برای امضا عقد، شال و‌روسری، پارچه پیراهنی، پارچه چادری حتی اگه چادریم نباشی، بعضیام ست آرایشی میدن، انگشتر نشون ، بعضیا قندی که میسابن توی عقدم میارن، اگه متمول باشن طلا و‌جواهر‌، کیک، گل. همه هم دیزاین شده

برای پسر هیچی

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

ما ک چیزی نمیخریم داماد 

یه حلقه یه تیک طلای دیگ لباس بیرون لباس راحتی لباس محلی چادر نماز حنا کیسه سفیداب لوازم ارایش کفش کیف و بقیه چیزایی ک یادم نیست

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤