2777
2789

توو گوگل سرچ کن . خیلی سخت نگیرید نع شما نع خانواده داماد . هر چی سبکتر بهتر 

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای عروس خنچه قند، قرآن، کیفو کفش، قلم برای امضا عقد، شال و‌روسری، پارچه پیراهنی، پارچه چادری حتی اگه چادریم نباشی، بعضیام ست آرایشی میدن، انگشتر نشون ، بعضیا قندی که میسابن توی عقدم میارن، اگه متمول باشن طلا و‌جواهر‌، کیک، گل. همه هم دیزاین شده

برای پسر هیچی

ما ک چیزی نمیخریم داماد 

یه حلقه یه تیک طلای دیگ لباس بیرون لباس راحتی لباس محلی چادر نماز حنا کیسه سفیداب لوازم ارایش کفش کیف و بقیه چیزایی ک یادم نیست

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤