mehrasena مدیر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5141 عنوان بچه سوم | مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 115 پست اگه یه دختر۹ ساله ویه دختر۳ ساله داشته باشید حاضرید یه بچه دیگه هم بیارید .زندگیتون هم روال باشه انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 1400/01/11 | 17:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکیخی عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2722 عزیزم غرور توی زندگی مثل لبه ی تیغ عمل میکنه👌 یک روزی منم مثل شما به کتابهایی که خونده بودم و مدرک ... منم برای شما بهترین ها رو ارزو دارمجداب سوالامو ندادین 😐
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5141 😂😂چ تفکراتی راستش آینده نگری شما خنده دار تر بود انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
دخترکیخی عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2722 راستش آینده نگری شما خنده دار تر بود خیلی دوست دارم ببینم چن سال اینده هم میخندی یا ن اون لحظه
احمدسنجری عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 4151 اگه همراه نداشته باشی سخت میشه برات.خانواده ات کسی کمکت نمیکنه ن خانواده شوهر دارم ن خانواده خودم تنهای وغریب هستیم توتهران بجز خدا هیچکس رو ندارم شوهرم همش سرکاره خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12141 منم برای شما بهترین ها رو ارزو دارم جداب سوالامو ندادین 😐 ضرورتی برای جواب دادن ندیدم عزیزم از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5141 ن خانواده شوهر دارم ن خانواده خودم تنهای وغریب هستیم توتهران بجز خدا هیچکس رو ندارم شوهرم همش سرکاره خدا نگهدارتون باشه بهتون توانایی بده عزیزم انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
همسرم۶۷ عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 6279 سلام عزیزم.شماخوبی نی نی خوبه.اره گلم به دنیاامد .شمازایمانتون کی هست؟ خداروشکر انشا ٕ الله سلامت باشین. منم زایمان کردم گلم هفته ۳۴ پسر گلم خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5141 خیلی دوست دارم ببینم چن سال اینده هم میخندی یا ن اون لحظه لحظه رو دریاب انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
ملودی۶۴ عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8669 راستش آینده نگری شما خنده دار تر بود واقعا.من فکرم رو نگفتم امار رو گفتم که تعداد کشته های کرونا از جنگ هشت ساله بیشتر شده. و الان جنگ اقتصادی هم داریم نمیدونم چرا فکر ورد تفکراتم رو میگم و خندش گرفت مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
دینا2020 عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 4290 خداروشکر انشا ٕ الله سلامت باشین. منم زایمان کردم گلم هفته ۳۴ همچنین.چراهفته ی ۳۴😳بچت خدارو شکر که خوبه.وای چه زود گذشت انگار همین دیروز بود سونوان تی هامونو مقایسه میکردیم. خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12141 لحظه رو دریاب امید به ظهور و آینده ی عدالت در زندگی مردم گم شده عزیزم... متاسفانه حرف زدن در این باره هم به نظرشون خنده دار میاد! از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
احمدسنجری عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 4151 خدا نگهدارتون باشه بهتون توانایی بده عزیزم ممنون عزیزم عزیزم اگه الان بارداری حتما نگه دار بچه خدا خواسته خیلی شیرین میشه خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
ملودی۶۴ عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8669 ممنون عزیزم عزیزم اگه الان بارداری حتما نگه دار بچه خدا خواسته خیلی شیرین میشه دوست نداشتید میش خانوادتون باشید؟ امکانش نیست؟ مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5141 ممنون عزیزم عزیزم اگه الان بارداری حتما نگه دار بچه خدا خواسته خیلی شیرین میشه سلامت باشید انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
دخترکیخی عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2722 ضرورتی برای جواب دادن ندیدم عزیزم از دور ک اوضاع بنظر جالب نمیرسهخدا از سر تقصیراتتون بگذره