2821
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 115 پست
ممنون عزیزم انشا ٕ الله دخملات زیر سایه پدرومادر موفق باشن. اره هردو انگار اذیت شدیم. اما من با ...

ممنونم.انشالله.همچنین.دخترمن باوزن ۳۴۰۰ .۱۹ اسفند به دنیا امد.

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم.پس خیلی پیش خدا اجر داری، ان شاءا... خدا بهترینها رو بهتون بده خوشبخت باشید

همین دیگه بعضی وقت ها از خدا گله میکنم میگم چرا این قسمت رو نصیب من کردی روز ازدواجم شوهرم دخترش که مریض بود ازم پنهان کرد فقط پسرش رو اورد خواستگاری منم بعداز عقد فهمیدم تازه میخاستم جدابشم که ماه بعدش فهمیدم باردارم خیلی شرایطم سخته اخه دخترم بزرگه حتی میره دستشویی نمیتونه خودشوبشوره حمامش هم خودم میبرم ولی خیلی غصه اینده رو میخورم روزی که پریود بشه چی میشه 

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
😂😂😂 اشتباهتتونو ب بقیه توصیه نکین بیشتر تفکر کنین  

من هیچ توصیه ای به کسی نداشتم، استارتر عزیز نظرسنجی کردند من هم نظرمو گفتم، اتفاقا این شما هستی که با تعصب، عقاید بدبینانه تونو به بقیه تحمیل می کنید و با اطمینان معتقدید که فقط راه شما درسته و بقیه دارن مسیر اشتباه رو میرن، البته درکتون میکنم چون خودم تجربشو داشتم و به همین خاطر در سن ۳۱ سالگی تازه یک فرزند دوماهه دارم، اما بدونید که تعصب همیشه به بن بست میرسه👌 امیدوارم برای شما دیر نشه...

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
زندگی ک همینجوری نمیمونه بچه فقط شرایط مالی نمی‌خواد  اعصاب میخواد روحیه میخواد صبر میخواد تحم ...

حتما نظر بچه هاتو و شوهرتو بپرس 

شاید بچه ها نخوان دیگه خواهر برادر داشته باشن

همین دیگه بعضی وقت ها از خدا گله میکنم میگم چرا این قسمت رو نصیب من کردی روز ازدواجم شوهرم دخترش که ...

عزیزم حق داری کار بدی کردن، ولی ان شاءا... همه چی درست بشه من شنیدم که میتونید ببرید دکتر بهش دارو بدن تا تاخیر داشته باشه تا اون موقع ان شاءا... خوب بشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
عزیزم حق داری کار بدی کردن، ولی ان شاءا... همه چی درست بشه من شنیدم که میتونید ببرید دکتر بهش دارو ب ...

اره خدا کنه خوب بشه زودتر 

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
تو بارداری تقویتی زیاد خوردی اینجور شده؟؟؟آخه میگن به خاطر داروهاس

اره خودمم فکر میکنم به خاطره هموناس من همه چی میخوردم ولی المانی بود داروها ولی یه سریش ایرانی بود مثل امگا و کلسیم و اهن

اره خودمم فکر میکنم به خاطره هموناس من همه چی میخوردم ولی المانی بود داروها ولی یه سریش ایرانی بود م ...

امگا شنیدم هوش بچه رو زیاد میکنه.فک کنم واسه این اینجور شده.

خودمم الان میترسم زیاد تقویتی بخورم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
امگا شنیدم هوش بچه رو زیاد میکنه.فک کنم واسه این اینجور شده. خودمم الان میترسم زیاد تقویتی بخورم

اره خیلی باهوشه من هربچع ایو دیدم میشد یه جور گولش زد ولی این عین ادم بزرگ میمونه دستتو میخونه زود