2821
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 115 پست
ان شاءا... زندگیتون روی روال می افته.امیدوارم حسابی از داشتنشون لذت ببری و بهشون افتخار کنی. اگه دو ...

البته عزیزم من نامادری دوتابچه اول هستم مادرشون 6سالپیش فوت شده من 5ساله که با باباشون ازدواجج کردم 

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
😂😂😂 اشتباهتتونو ب بقیه توصیه نکین بیشتر تفکر کنین 

شما هم توقع نداشته باش همه با عینک محدود و کوتاه بین شما به زندگی و آینده نگاه کنن، بزرگتر که بشی متوجه منظورم میشی عزیزم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3تادختر1پسر

ای جونم خدا ببخشه بهتون،دعای بچه ها زود میگیره بهشون بگید دعا کنن، من معلمم کارم گیر میکنه یا پدرم مریض بود ازشون میخواستم یه حمد بخونن یا یه صلوات بفرستن برای حاجتم،خدا به دلای پاکشون نگاه میکنه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
خداروهزارمرتبه شکر که سالمه خداحفظش کنه دامادیشو ببینی الهی.من درعوضش تاهفته ۴۱ پیش رفتم😅نزدیک بود ...

ممنون عزیزم انشا ٕ الله دخملات زیر سایه پدرومادر موفق باشن. اره هردو انگار اذیت شدیم. اما من با چشم گریه رفتم اتاق عمل اصلا راضی نبودم .وزن دخملت چقدر بود موقع تولد؟ راستی چندم دنیا اومد؟ پسر من ۱۶ اسفند با وزن ۲۷۰۰ دنیا اومد

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
ای جونم خدا ببخشه بهتون،دعای بچه ها زود میگیره بهشون بگید دعا کنن، من معلمم کارم گیر میکنه یا پدرم م ...

عزیزم کاش خدا فقط دختر بزرگم رو شفابده دیگه هیچی از خدا نمیخام هیچی

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
البته عزیزم من نامادری دوتابچه اول هستم مادرشون 6سالپیش فوت شده من 5ساله که با باباشون ازدواجج کردم& ...

اخی عزیزم.پس خیلی پیش خدا اجر داری، ان شاءا... خدا بهترینها رو بهتون بده خوشبخت باشید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

به شرایط روحی مالی بستگی داره شما برای ۲ فرزندت سرمایه گذاشتی کنار یا فقط میگی خدا روزی رسونه 

یا میگی حالا تا آینده 

الان آیا سختی مالی اجتماعی و.. احساس می‌کنی 

آیا بفکر دانشگاه و.. هستی 

همه اینا مهمه 

اگر ب امید پسردار شدن میخوای بچه بیاری نه نکن. دختر بشه کلی حرف برات درمیاد 

من باشم ریسک نمیکنم مگه ناخواسته بشه ک خدا خواسته

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

زندگی ک همینجوری نمیمونه بچه فقط شرایط مالی نمی‌خواد 

اعصاب میخواد روحیه میخواد صبر میخواد تحمللللل 

بچه ها بزرگ میشن مشکلاتشونم بزرگتر میشه الانو نبین فقط خرج خوراک و پوشاک مدرسشونه فک کن بزرگ بشن هر یه تاشون دانشگاه آزاد برن یا هر سه تاشونو جهاز بدی سیسمونی بدی به همه چیش فکر کن نظر بچه هاتم بپرس

خواهرم 

پسر ۱۲ ساله

دختر ۱۰ ساله

دختر ۷ ساله 

پسر ۵ ساله 

پسر ۲و نیم ساله 

و الانم حاملست 

عاشق بچست 

خودشم خیلی خوش شانسه همش پیر و همشم سالم بدون هیچ مریضی در دوران بارداری و کودکی بچه هاش 

بعضی ها کلا خرشانسن