2821
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 115 پست

البته من یک بچه بیشتر ندارم و خب شرایطم جوریه که نمیشه ولی واقعا اگه کسی از همه لحاظ اوکیه چرا که نه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ناخواسته باشه چه سومی چه دهمی با جون و دل میپزیرم . چاره ندارم

افرین به ا

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
چرا کمکی نداری؟

اره کمکی ندارم یکی از بچه هام مشکل ذهنی داره 10 سالشه ولی چون سالم نیست برام سخته یکیش هم 7سالشه دوتای اخر هم 21ماهشه و5ماهشه زندگی برام شده جهنم خیلی سخته از همه نظر

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
باید از تو اجازه میگرفتم؟؟؟

کسی که چشم بسته حرف میزنه طرز فکرشو به بقیه القا میکنه میگه دنیای بدیه نباید به دنیا بیاد اول خودش باید عمل کنه بعد به بقیه پیشنهاد بده چه ی دونه چه سه تا.روز خوش.

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏
شاید اگه ی روزی 2تا از کتابایی ک خوندمو بخونی خودکشی کنی متوسط قد شما و همسر؟  متوسط درامد ...

عزیزم غرور توی زندگی مثل لبه ی تیغ عمل میکنه👌 یک روزی منم مثل شما به کتابهایی که خونده بودم و مدرک دکتری که گرفتم تکیه داشتم و اصلا نمیتونستم هضم کنم که چطور بعضیا دوست دارن فرزند داشته باشن! اما گذر زمان و تجربه خیلی چیزها رو عوض میکنه، برات بهترینها رو آرزو دارم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
یکی از خوشحالیام اینه ک متاسفانه خیلی از جمعیت تو جنگی در راهه کشته میشن

فعلا هم تعداد کشته هامون بیشتر از جنگ شده. در ضمن شرایط کشور هم شرایط جنگیه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
اره کمکی ندارم یکی از بچه هام مشکل ذهنی داره 10 سالشه ولی چون سالم نیست برام سخته یکیش هم 7سالشه دوت ...

اگه همراه نداشته باشی سخت میشه برات.خانواده ات کسی کمکت نمیکنه

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز