2821
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 115 پست
😂😂چ تفکراتی

راستش آینده نگری شما خنده دار تر بود

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همراه نداشته باشی سخت میشه برات.خانواده ات کسی کمکت نمیکنه

ن خانواده شوهر دارم ن خانواده خودم تنهای وغریب هستیم توتهران بجز خدا هیچکس رو ندارم شوهرم همش سرکاره

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
ن خانواده شوهر دارم ن خانواده خودم تنهای وغریب هستیم توتهران بجز خدا هیچکس رو ندارم شوهرم همش سرکاره

خدا نگهدارتون باشه بهتون توانایی بده عزیزم

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
سلام عزیزم.شماخوبی نی نی خوبه.اره گلم به دنیاامد .شمازایمانتون کی هست؟

خداروشکر انشا ٕ الله سلامت باشین. منم زایمان کردم گلم هفته ۳۴

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
خیلی دوست دارم ببینم چن سال اینده هم میخندی یا ن اون لحظه

لحظه رو دریاب

راستش آینده نگری شما خنده دار تر بود

واقعا.من فکرم رو نگفتم امار رو گفتم که تعداد کشته های کرونا از جنگ هشت ساله بیشتر شده. و الان جنگ اقتصادی هم داریم نمیدونم چرا فکر ورد تفکراتم رو میگم و خندش گرفت

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
خداروشکر انشا ٕ الله سلامت باشین. منم زایمان کردم گلم هفته ۳۴

همچنین.چراهفته ی ۳۴😳بچت خدارو شکر که خوبه.وای چه زود گذشت انگار همین دیروز بود سونوان تی هامونو مقایسه میکردیم.

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏
لحظه رو دریاب

امید به ظهور و آینده ی عدالت در زندگی مردم گم شده عزیزم... متاسفانه حرف زدن در این باره هم به نظرشون خنده دار میاد!

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
خدا نگهدارتون باشه بهتون توانایی بده عزیزم

ممنون عزیزم عزیزم اگه الان بارداری حتما نگه دار بچه خدا خواسته خیلی شیرین میشه

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
ممنون عزیزم عزیزم اگه الان بارداری حتما نگه دار بچه خدا خواسته خیلی شیرین میشه

سلامت باشید

2824
2823
2791
2779
2792