ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله داشتم ای وی اف کردم اوایل آمپول میزدم بعدش دکتر گفت شیاف بزار
سلام خانم ببخشید من متوجه شدم شما ای وی اف کردین.ان شاالله خدا فرزندانتون رو براتون حفظ کنه.من هم با ای وی اف دو قلو باردارم.میخوام بدونم شما هر دو فرزند رو با ای وی اف باردار شدین؟یا اینکه بعد ای وی اف میشه طبیعی باردار شد؟
و اینکه عذرخواهی میکنم از وقتی من باردار شدم همه منو میترسونن ک بچههای ای وی اف مثل طبیعی نیستند و بیش فعال ان و... خیلی دلم از این حرفها میگیره و تو خلوت گریه میکنم.خواهش میکنم اگه پیام من رو میبینید جوابم رو بدین.
خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
بله ای وی اف کردم بچه ی اولمو دومی رو وقتی بچم ۹ماهه بود ناخواسته باردارشدم عزیزم اصلا به حرف دیگران ...
ممنونم عزیزم از اینکه پاسخ دادی.ببخشید شما یادتون هست اوایل بارداری چه مکمل های میخوردید؟مثلا فولیک اسید یا مولتی ویتامین رو از کی شروع کردین ب خوردن و تا کی ادامه دادین؟
خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات