2777
2789
عنوان

یه دختر ۱۹ ساله چیا باید بلد باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 30 پست
من ۱۸ سالم بود تافل داشتم زبان تدریس میکردم تو ازمایشگاه و رشته زبانم تو کنکور سراسری با رتبه بالا ق ...

خیلی عالیه من ۱۸ سالم یود ازدواج کردم الان دارم طلاق میگیرم شروع کردم به پیشرفت 

و تنها خدا میتواند مرا قضاوت کند 💙💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۸ سالم بود تافل داشتم زبان تدریس میکردم تو ازمایشگاه و رشته زبانم تو کنکور سراسری با رتبه بالا ق ...

خوشا ب حالت❤

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)

همسنیم بابا تو خیلی جلویی ایول../ من درس میخونم/موسیقی میرم/خخ شافل میرم/طراحی میکنم/کلاس خوانندگی همم میرفتم/ ولی آشپزیم صفره

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     
همسنیم بابا تو خیلی جلویی ایول../ من درس میخونم/موسیقی میرم/خخ شافل میرم/طراحی میکنم/کلاس خوانندگی ه ...

شنا ام بلدم / سوارکاریم ک کاری نداره

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     
۱۸ سالگی ازدواج کردم الان در حال طلاقم عزیزم 

وا چرا طلاق؟

هـی تـو! از اینکـه‍ امـروز مـورد توجــه‍ همه‍ هستیــ خـوشـ حـالـ نباشـ😒 تیتــر اولــ روزنـامهـ کاغـذ باطـله‍ یـ فرداستــ😏یبار دیگه منو قضاوت کنیا یعنی اصن....😂😂نترس بابا بی عرضه تر از این حرفام😛😅😂😏😏عاشق پیتزا ام😍😭😝من موندم چرا بعضیا اینقدر پر رو هستن😑😒😊عاشق ریپلای هستم💗پستامو ریپلای کنین ☑️ بلینک هستم💗💗اگه نمیدونی بلینک یعنی چی پستمو ریپلای کن و بپرس و منم تورو با چندتا عشق آشنا میکنم💗😊آدم خیلی ساده و پپه ای هستم😛😅😂اولین برگزار کننده ی تاپیک قرعه کشی صلوات در نی نی سایت 👍💗درخواست دوستی قبول میکنم😏👍فقط باید مطمئن بشم دختر هستین💑👧کاربری هستم در شوره زار های نی نی سایت😂😂😃خیلی چرت و پرت گفتم 😐😒😑من تا امضا رو پر از چرت پرت نکردم بای😂😂😐😑💔

اگه قصد نداری چیزی رو کامل ادامه بدی و به یه جایی برسی ازش ادامش نده خیلی خوبه که آدم مهارتای مختلفی رو داشته باشه ولی وقتی قرار نباشه ازشون استفاده مفیدی بشه وقت و هزینه به هدر می‌ره

مثلا اگه قرار باشه از بین کلاس رقص، زبان و یه ساز و نقاشی انتخاب کنم ساز و زبان رو انتخاب میکنم چون میدونم به هر دوشون علاقه دارم و ادامه میدم و ازشون میتونم درآمد زایی کنم

ولی رقص رو هر چه قدر هم که ادامه بدم دوست ندارم جلوی دیگران برقصم یا نقاشی با اینکه علاقه دارم صرفا هدف اصلیم نیست

توی سن خوبی هستی هدفتو مشخص کن مطابقش آموزش ببین باید طوری پیش بری که اون مهارتا تو رو به هدف نزدیک تر کنن نه اینکه بین چند تا مهارت در جا زد مثلا کسی که هدف اصلیش موزیکه باید بره دنبال آموزش ساز و خوانندگی نه نقاشی و...

باید تمرکز اصلی روی هدف باشه و در کنارش علاقه مندیای دیگه

تو بخواهی می شود🌱

اگه قصد نداری چیزی رو کامل ادامه بدی و به یه جایی برسی ازش ادامش نده خیلی خوبه که آدم مهارتای مختلفی ...

بله درسته حرفاتون ولی من دوست دارم در کنار شغلم همه چیز بلد باشم 

و تنها خدا میتواند مرا قضاوت کند 💙💜