2777
2789
عنوان

یه دختر ۱۹ ساله چیا باید بلد باشه ؟

1092 بازدید | 30 پست

اشپزی و خونه داریم عالیه . درس که  بعد تعطیلات شروع میکنم به خوندن .شنا بلدم .شطرنج و تخته بلدم .والیبال و بسگتبال ولی بسگتبال میخام کلاسش رو هم برم اردیبهش برای گواهی نامه ثبت نام میکنم .کلاس زبانم شاید برم هنوز دو دلم زبانم متوسطه . عاشق رقص دنس هستم تو خونه تمرین میکنم ولی مامانم میگه بدرد نمیخوره کلاسشو نرو شما دیگه چیو پیشنهاد میدین که برای یه دختر به سن من تو تهران مناسب باشه دوست دارم چند سال دیگه همه چی بلد باشم اطلاعات عمومی بالا و یه شخص تحصیلکرده با فرهنگ باشم مرسی از کمک هاتون

و تنها خدا میتواند مرا قضاوت کند 💙💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۸ سالم بود تافل داشتم زبان تدریس میکردم تو ازمایشگاه و رشته زبانم تو کنکور سراسری با رتبه بالا قبول شدم.  حداقل یه ساز کامل بلد بودم بزنم گیتار. اشپزی که کامل بلد بودم اما سفره ارایی رفته بودم و تزیینات غذایی هنرمندانه 😊 ورزش میکردم باشگاه میرفتم هر هفته دوچرخه سواری تو چیتگر . اسب سواری و از ۱۲ سالگی یاد گرفتم اسب خریدیم اونم تو خلیج نگه داری میکردم. بابام معتقد بود دختر خیلی کارا باید بلد باسه. شنا حرفه ای شطرنج واسه سرگرمی عالی بودم‌ تخته نرد . الان استاد دانشگام بچه دارم انقد کار خونه و بیرونم زیاده که مریص شدم دیگه جوون بودم خیلی خوب بود😆