2777
2789
عنوان

دندانساز

| مشاهده متن کامل بحث + 5074 بازدید | 46 پست
برا دانشگاه چی میخوای بری؟

کلا شاید کنکور هنر بدم و برم طراح لباس 

یا اصلا دانشگاه نرم چون خرج و مخارج همه با خودمه 

خودم و خانوادم همه با منه مخارج 

دانشگاهو بعدنم میشه رفت بلاخرع یکی باید از خودش بگذرع تا بقیه راحت تر زندگی کنن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کلا شاید کنکور هنر بدم و برم طراح لباس  یا اصلا دانشگاه نرم چون خرج و مخارج همه با خودمه  ...

عزیزم زندگی خیلی سخت شده امید وارم همیشه سالم باشی و خوشبخت❤

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
من ادمیم ک از پس همه بر میام😑واسه همین نگران ادمای دورم نیستم و اخلاقاشون چجوریه ولی برام مهمه ک او ...

محیط کاری من امن  بود چون تو درمانگاه سپاه بودم.. ما سه نفر بودیم اونجا . بیشتر وقتا هم آشنا ها دندانسازه  میومدن کمکمون میکردن .در کل فضاش خوب بود اما اخراش اون خانم شروع کرد دعوا و لج کردن با من و حرف زیر زبون من گذاشتن

❤️کاربری دست سه نفره❤️
کم نیار عزیزم خدا خودش حواسش هست برو ی جا دیگ

از این ماجرا دقیق  یک سالع میگذره خداروشکر میکنم از اونجا اومدم بیرون چون  همین ک از اونجا بیرون اومدن  طوری کار سرم ریخت ک تا صبح فقط کار میکردم و خداروشکر درامدش هم خیلی بهار از دندانسازی  بود

❤️کاربری دست سه نفره❤️
از این ماجرا دقیق  یک سالع میگذره خداروشکر میکنم از اونجا اومدم بیرون چون  همین ک از اونجا ...

فضولی نباشه میشه بپرسم چ کاری؟

اگه دوس دارین بگین البته