2777
2789
عنوان

دندانساز

4890 بازدید | 45 پست

ایا دور و برتون دندونساز دارین؟ 

حقوقاشون چطورع؟ 

ساعت کاریشون؟؟

اونایی ک خودشون لابراتوار دارن و اونایی و اونجا کار میکنن 

تعداد رای : 8
نظرسنجی
اره
6
75%
ن
2
25%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو دنسازی کار کردم  ..حقوقش برا طرف خوب بود و  از ساعتای ۹میومد تا ۲.۳ البته  بعض ...

ببخشید گلم شما خودتون دندونسازید؟ 

اها بعد چجوری بود ینی محیط خوبه امن هس؟😑چون واقعا خانواده عجیبی دارم

ینی اینک درسشو نمیخونم تجربی یادش میگیرم 

خودم میدونم باید کنکور تجربی قبول شی تو دانشگاه بخونی ولی کار سختیه  با دانشگاه رفتن بلده کار نمیشی

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
ببخشید گلم شما خودتون دندونسازید؟  اها بعد چجوری بود ینی محیط خوبه امن هس؟😑چون واقعا خانواده ...

ن عزیزم من دستیار و منشی بودم .بیشتر کارا رو انجام میدادم کارش سخت نیست فقط باید تمرکز کنی..اره محیطش خوبه  من خودم  با خاطره خیلی بدی دانسازی دو ترک کردم و از اون محیط بیرون  اومدم بخاطر  حسادت های بیخودی مجبور شدم  بیام بیرون اما در کل محیطش  خوبه  ففط از موادی ک استفاده میشه باعث میشه دست ها تاول بزنن ک اونم با یه دیتکش زدن و یه ماسک بخاطر بوی بد مواد  اوکی میشه

❤️کاربری دست سه نفره❤️
ن عزیزم من دستیار و منشی بودم .بیشتر کارا رو انجام میدادم کارش سخت نیست فقط باید تمرکز کنی..اره محیط ...

این مشکلی ک پیش اومد واستون شخصی بود یا همجاییع؟

خودم میدونم باید کنکور تجربی قبول شی تو دانشگاه بخونی ولی کار سختیه  با دانشگاه رفتن بلده کار ن ...

ن میگم ک دانشگاه نمیرم😐😐😐😐من هنوز سنم کمه ب دانشگاه نرسیدم ب صورت تجربی ینی مهارتی دارم یاد میگیرم

پیش دنسازی؟ دستیاری؟ چه مدته ک داری  یاد می گیری

دارم مدرک دستیاری میگیرم از جهاد دانشگاهی دستیار دندانپزشک 

و پیش ی دندونسازم دارم دندونسازی یاد میگیرم 

کمه تازه 17 روزع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز