2777
2789
عنوان

ولخرجیی

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 154 پست
خانوما زن دایی من همیشه طلا دست دو میگیرع میگه سودو مالیاتوو...بش نمیخورع نظرتون چیه ؟؟؟

اره برا پس انداز خیلی خوبه 

من ی مدت میخاستم بخرم اشتباه کردم😔

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا شلخته نیستم خیلییی مرتب و اراسته م اما مرض طلا دارم شبیه کلاغا😑😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

واجب شد طلاهاتو ببینم 😜😜😜

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
اهان اینجوری نه دیگه  اره بده  خیاطی میکنم میتونم طلا بخرم ولی همش لباس لباس....  ...

به نظر منم یه سری اخلاقا تو ادم نهادینه شدن دختر عموی منم خیلیییی ولخرج بود یه مدت بامن گشت الان کلی پس انداز و طلا داره توهم یه دوست خسیس پیدا کن😂😂😂

به نظر منم یه سری اخلاقا تو ادم نهادینه شدن دختر عموی منم خیلیییی ولخرج بود یه مدت بامن گشت الان کلی ...

😂😂😂😂😂

اخه دوستم از خودم بدتره نامرد برا عید 5 تا مانتو یه جا سفارش داده بود 😂😂😂😂

دیشب پیشم بود گفت رفتم تو نخ این مانتوعه😲😲😲😲

گفتم یکم صب کن فرزندم مدلای جدیدتر میاد😂😂😜😜😜😜

دیگه ببین اون چیه که من نصیحتش کردم دیشب😆😆😆😆

ببین من اینجوری نبودم که انقد قانع بودم. الان 3_4 ساله خیاطی میکنم دستم تو جیب خودمه ولخرج شدم. وگرنه من سالی یه بار از شوهرم مانتو میخاستم😕

نه به این شوریه شوری نه به اون بی نمکی😆😆😆😆😆

اصلا شلخته نیستم خیلییی مرتب و اراسته م اما مرض طلا دارم شبیه کلاغا😑😐

خاهرشوهر منم همینه عاشق طلا نصف عمرشو تو طلا فروشیا سر کرده برا دختر چن ماهش دوتا نیم ست ور داسته 

خانمی که ۴ تومن حقوق میگیره مجرد باشه چقدر در ماه پس انداز کنه خوبه

2 تومن.

ولی من باشم 1 تومن😜😆

😂😂😂😂😂 اخه دوستم از خودم بدتره نامرد برا عید 5 تا مانتو یه جا سفارش داده بود 😂😂😂😂 دی ...

خوب دیگه ادما خصلتای دوستاشونو میگیرن وگرنه دلت برا پولی گه خودت زحمتشو میکشی بیشتر میسوزه