2777
2789
عنوان

ولخرجیی

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 154 پست
خب دیگه راست میگه تازه من خودم شاغلم و از درامد خودم دارم خرج می کنم بیچاره شوهرت معلومه مرد خوبیه&n ...

دقیقا 👌

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از بچگی بدم از طلا زیورالات میومد الان ک عقدم استفاده نمیکنم از طلاهام تا اینکه ی بار اجیم گف زش ...

منم فقط وقتی میرم تو جمع جاریام میندازم که دهنشون بسته شه اما با این پول میتونم کلی کار کنم ولی مرض طلا منو گرفته

طلا فروشیایی که میشناسم پیج دارن دیگه  بصورت آن لاین میخرم اعتماد نمیخواد با فاکتور رسمی میفرو ...

اهان

بازم خوبه پس اندازیه

من همش مانتو و کتونی و کیف میخرم😔😔😔😔

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
منم فقط وقتی میرم تو جمع جاریام میندازم که دهنشون بسته شه اما با این پول میتونم کلی کار کنم ولی مرض ...

خیلی خوبه 

بهتراز مانتوعه

برات میمونه پس اندازه

اهان بازم خوبه پس اندازیه من همس مانتو و کتونی و کیف میخرم😔😔😔😔

آره طلا لااقل یه درصدی از پولت حفظ میشه چون میدونی مالیات و اجرت و فلان و اینا بهش میخوره اما بهرحال بعدا در دراز مدت پس اندازه 

خب دیگه راست میگه تازه من خودم شاغلم و از درامد خودم دارم خرج می کنم بیچاره شوهرت معلومه مرد خوبیه&n ...

ارع خدایی خیلی دوسم دارع وضع مالیشم متوسطع ولی تا حالا چیزی برام کم نزاشتع 

شوهرت هم پر خرجه؟ من شوهرم کم خرجه خیلی

اره اون برا خودش تیپ میزنه حسابی 😂

اون همش از کتونی بالا میره من از مانتو😂

بچمم که دیگه نگم برات 😣😣😣😣😣

مثلا شوهرم پول میده برا خودت لباس بخر برو باشگاه برو کلاس من همه رو نگه میدارم طلا میخرم که استفاده ...

اهان اینجوری نه دیگه 

اره بده 

خیاطی میکنم میتونم طلا بخرم ولی همش لباس لباس.... 

امیدوارم بعد 30 سالگی این عادت از سرم بیوفته

همش خودمو دلداری میدم الان اووووج جوونیمه بعد 30 کمتر میخرم 😂😂😂😂😂😂

ولی با اخلاقی که از خودم میشناسم 70 سالمم بشه همینم😁😁😁😁😁😁