2777
2789
عنوان

ولخرجیی

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 154 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ما میریم البته خیلی رعایت میکنیم

حالا باز خوبه میری

من جای خاصی هم نمیرم 

یه خونه دوستمه یه مادرشوهرو مادرم همین 😕😕😕

ولی خب شبگردی با شوهرمو بچم زیاد میریم 😂

خودمم کفری ام از خودم.. 7 تومن داشتم شده 4 تومن😕😕😕😕😕😕😕😭😭😭😭😭

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
ن ما میریم البته خیلی رعایت میکنیم

خب دیگه ببین کرونا بهترین راهکار بود که خودت دورش زدی خخخخ

چون من انقدر مانتو میخریدم و شلوار و فلان که صدا مامان بابام و نامزدم همه درومده بود 

الان تو خونه نشستم آن لاین طلا میخرم گهگاه خخخخ

چون پوشیدنی اصلا آن لاین نمیتونم بگیرم برام خوب در نمیاد هیچوقت

شوهرم ی ادم زحمت کشع ولی من بجای اینکه پس انداز کنم همشش خرج اون بیچارع هم چیزی نمیگع ولی مامانم هر روز غر میزنه ک اخر ب هیچ جا نمیریی تو زندگیت هی بده ب لباس ...

اتفاقا من عملیات انتقالو دوس دارم،کارت حقوقم سریع تخلیه میکنم

😭😂😂😂😂

من کاتمو شکوندم بعد حال ندارم برم بانک بگیرم 😂کارت داداشم دستمه😂😂😂😂

یه کارت دیگم بنام خودم دارم دست شوهرمه 

من از داداشم گرفتم. داداشم میگه بیشتر منو تنبیه کردی انگار تا خودتو 😜😜😜😜الان فرقش چی بود اونو شکوندی😂😂😁😁😁😬😬😬😬

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
اتفاقا قدر پولو میدونم ولی باور کن مث مریضیه دست خود ادم نیست یا لباس میگیرم یا بسته اینترنتی ازخودم ...

حالا من خیلی خسیسم صدای همه رو درآوردم یعنی فکر میکنم با هر 10 هزار تومنی که من دارم الکی خرج میکنم میشه فلان چیزو خرید  

چیزای خوشگلی هم میخرم و از سلیقم تعریف میکنن ولی قشنگ همه جا رو میگردم که یه وقت بهم نندازن از اون طرف هم چون جنس خوب میگیرم و وسایلم رو خوب نگه میدارم چند سال راحت استفاده میکنم

نمیدونم شاید تو ژنمه شایدم چون چند سالی وضعمون خوب نبود تاثیر گذاشته روم

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
شوهرم ی ادم زحمت کشع ولی من بجای اینکه پس انداز کنم همشش خرج اون بیچارع هم چیزی نمیگع ولی مامانم هر ...

اخی طفلی

نه منو شوهرم با هم در رقابتیم 😂😒اون میره دوتا کتونی میخره من فرداییش پیک برام دوتا مانتو میاره😂😂😂😂😂😂😂

البته گفتم چون از پول خودمه چیز نمیگه.

وگرنه  عیدی بهم  100 داد من رفتم 3 تا جوراب کالجی خریدم شد 60 تومن گفت واجب بود 3 تا یه جا 😲😲😲😲😲🤣🤣🤣🤣🤣

موندم چکارکنم... 

باید از اینستا لفت یدم کلا... 

بیچارم کرده😕😕😕😕

یکی مرض منو درمان کنه به خودم سخت میگیرم جمع میکنم باهاش طلا میخرم اخرشم هیچ کدوم از طلاها رو نمیندا ...

منم از بچگی بدم از طلا زیورالات میومد الان ک عقدم استفاده نمیکنم از طلاهام تا اینکه ی بار اجیم گف زشته استفاده کن فردامیگن براش نخریدن یا ندارع منم از اون موقع هر جایی میخام برم استفاده میکنم

خب دیگه ببین کرونا بهترین راهکار بود که خودت دورش زدی خخخخ چون من انقدر مانتو میخریدم و شلوار و فلا ...

چجور اعتمادت میشه طلا انلاین بخری؟ 

شوهرم ی ادم زحمت کشع ولی من بجای اینکه پس انداز کنم همشش خرج اون بیچارع هم چیزی نمیگع ولی مامانم هر ...

خب دیگه راست میگه تازه من خودم شاغلم و از درامد خودم دارم خرج می کنم بیچاره شوهرت معلومه مرد خوبیه 

شوهر من بود آروم نمیگرفت خخخخخ