افسردگیت تا کی طول کشید ؟؟؟چ فکرایی میومد سراغت؟؟؟ منم افسردگی شدید گرفتم بعداز زایمانم
خییبیلی فکرای بدی نمیتونم ب زبون بیارم صب تا شب ب بچم نگاه میکردم اشک میریختم،دکتر دخترم گفت ی هفته روزی نصف اسنترا بخورم بعد صبحانه ۴ روز خوردم خوب شدم همش دعاش میکنم ی هفته ای خوب شدم اصلا دوست نداشتم روز بشه
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخ اره منم ب دخترم نگاه میکردم همش گریه گریه ولی ب هیچکس نگفتم فقط ریختم توخودم تا یه سالگیش کم کم ح ...
چرا من داغون بودم دم دکتر دخترم گرم اون گفت بخور شیرم بده مشکلی نداره،اون حال رو چ طور تا ی سال تحمل کردی😔
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
فقط تا میتونی بوش کن گونه هاتو بمال ب گونه هاش وای چه حالی میده دیگه دوماهش بشه این بو رو نمیده
ن بابا مال من ۶ ماهس هنوز بو داره😍😉
چرا من داغون بودم دم دکتر دخترم گرم اون گفت بخور شیرم بده مشکلی نداره،اون حال رو چ طور تا ی سال تحمل ...
تا دوماهگیش ک خیلی خراب بودم خیلی بد بوود خیلی زیاد گریه میکردم دیگه تا یه سالگیش هی سعی کردم کمش کنم همس تو تنهاییم زنگ میزدم مشاوره تلفنی حرف میزدم هر روز تا نم نم خوب شد الانم گاهی میاد سراغم سریع حواسم پرت میکنم ولی جاری هام زایمان کردن اینجوری نشدن
تا دوماهگیش ک خیلی خراب بودم خیلی بد بوود خیلی زیاد گریه میکردم دیگه تا یه سالگیش هی سعی کردم کمش کن ...
منم ۳ تا خواهرم خوب بودن بعد زایمان فقط من داغون بودم