2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه بیاین کمک

79 بازدید | 28 پست

من نوزاد 8روزه دارم 

خونه مامانمم فردا میخام برم خونه خودم 

سزارینی هستم بچه اولمه

بنظرتون میتونم از پس کارام و بچه  بربیام؟

توروخدا بهم روحیه بدین

بچمم آروم نیست

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

اصلا استرس گرفتم که چیکارکنم تو خونه با بچه خیلی سختمه کلا تموم سیستم زندگیم عوض میشه🤦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم حتما باید از خوابیدنت بزنی وقتی خوابه تمام کارات بکن که وقتی بیداره و شیرش میدی خودت استرا ...

از خوابیدنم که میزنم فقط امیدوارم بتونم 

اصلا استرس گرفتم که چیکارکنم تو خونه با بچه خیلی سختمه کلا تموم سیستم زندگیم عوض میشه🤦

هر سوالی داشتی میتونی ازم بپرسی من بچم ۶ ماهس و دچار افسردگی بعد زایمان شدم یکم زندگیت تغییر میکنه ولی ب دو سال آینده فکر کن اون موقع دوباره ب روال عادی برمیگردی

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

وقتایی که شوهرت خونه ست بگو بچه رو نگه داره غذا بذار و خونه رو درحدی که میتونی مرتب کن

غذا ها رو هم زیاد درست کن

من همه چیزو زیاد زیاد میپختم و فریز میکردم

موفق باشی عزیزم

ازتجربه نی می سایتیها هم کمک بگیر

اره بابا خیلی راحت من روزه هفتم رفتم خونه خودم تازه میری خونه خودت راحت تر میشی

آره دلم برای شوهرم سوخت 

بیچاره اصلا راحت نیست شبا میاد اینجا باز برای خواب میره خونه

خودمم کلا بی خواب و‌ دلتنگ شوهر و خونه م هستم

هر سوالی داشتی میتونی ازم بپرسی من بچم ۶ ماهس و دچار افسردگی بعد زایمان شدم یکم زندگیت تغییر میکنه و ...

ممنون عزیزم 

هر سوالی داشتی میتونی ازم بپرسی من بچم ۶ ماهس و دچار افسردگی بعد زایمان شدم یکم زندگیت تغییر میکنه و ...

افسردگیت تا کی طول کشید ؟؟؟چ فکرایی میومد سراغت؟؟؟

منم افسردگی شدید گرفتم بعداز زایمانم

از خوابیدنم که میزنم فقط امیدوارم بتونم 

حتما میتونی عزیزم نوزاد خیلی علاف شیر خوردنش میکنه من تا میخوابید تندتند کارام میکردم بیدار میشد شیرش میدادم خودم کنارش استراحت میکردم هیچوقتم قبول نمیکنم اینایی که میگن زندگیمون بهم ریختس به کارامون نمیرسیم بابچه چون من همیشه خونم مرتب بود یبارم بدون ناهار شام نبود شوهرم نظم زندگی قبلی بهم میخوره ولی همه چی به افق نی نی تنظیم میشه

وقتایی که شوهرت خونه ست بگو بچه رو نگه داره غذا بذار و خونه رو درحدی که میتونی مرتب کن غذا ها رو هم ...

خوشبختانه بچم روزا بیشتر میخابه فکر کنم بتونم به کارام برسم و استراحت کنم

آره دلم برای شوهرم سوخت  بیچاره اصلا راحت نیست شبا میاد اینجا باز برای خواب میره خونه خودمم ک ...

اره دقیقن منم همین مشکلات رو داشتم شوهرمم خجالتی بود نمیتونس یه دل سیر بچه رو بغل کنه رفتم خونه عالی شد شوهرم خیلی محبت میکرد و کمک میکرد