ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اصلا استرس گرفتم که چیکارکنم تو خونه با بچه خیلی سختمه کلا تموم سیستم زندگیم عوض میشه🤦
هر سوالی داشتی میتونی ازم بپرسی من بچم ۶ ماهس و دچار افسردگی بعد زایمان شدم یکم زندگیت تغییر میکنه ولی ب دو سال آینده فکر کن اون موقع دوباره ب روال عادی برمیگردی
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
حتما میتونی عزیزم نوزاد خیلی علاف شیر خوردنش میکنه من تا میخوابید تندتند کارام میکردم بیدار میشد شیرش میدادم خودم کنارش استراحت میکردم هیچوقتم قبول نمیکنم اینایی که میگن زندگیمون بهم ریختس به کارامون نمیرسیم بابچه چون من همیشه خونم مرتب بود یبارم بدون ناهار شام نبود شوهرم نظم زندگی قبلی بهم میخوره ولی همه چی به افق نی نی تنظیم میشه