2777
2789
عنوان

مادرشوهر

507 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها خوبید

بیایید یکم درد و دل کنیم😓

یه سری حرفا هست که نه گفته میشه...نه شنیده میشه.‌‌نه  میشه نوشتشون..نه میشه خوندشون...همینا میشن بغض و ته نشین میشن توی گلوی آدم و بالاخره یه شب راه نفسشو میبندن و صبح که شد همه توی گوش هم‌پچ پچ میکنن:فلانی که چیزیش نبود...چیشد مرد راستی....

میخوای از مادر شوهرت بگی 😐😐😐

اسم مادر شوهر میاد کهیر میزنم😕😕

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
میخوای از مادر شوهرت بگی 😐😐😐 اسم مادر شوهر میاد کهیر میزنم😕😕

اخ اخ پس‌نگیم🤗

یه سری حرفا هست که نه گفته میشه...نه شنیده میشه.‌‌نه  میشه نوشتشون..نه میشه خوندشون...همینا میشن بغض و ته نشین میشن توی گلوی آدم و بالاخره یه شب راه نفسشو میبندن و صبح که شد همه توی گوش هم‌پچ پچ میکنن:فلانی که چیزیش نبود...چیشد مرد راستی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر یعنی نچسب ترین موجود دنیا .تمام

یعنی تو این دنیا هیچکسی نیست ک از ننه شوهر راضی باشه😪😪

من هستم 

چون اصلا ندیدمش 😂😂😂😂

قبل اشناییمون فوت شدن ولی دوسش دارم با اینکه ندیدمش😐😁

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

والله من که گاهی آرزوی مرگش و دارم .نمیدونم گناه داره یا نه ؟ولی گاهی لبریز نفرت میشم دست خودم نیست...مادر خودم چند ساله داداشم فوت شده ولی با این وجود عروسش و رو سرش میزاره از دهنش میگیره برا اونا میفرسته

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
والله من که گاهی آرزوی مرگش و دارم .نمیدونم گناه داره یا نه ؟ولی گاهی لبریز نفرت میشم دست خودم نیست. ...

هوووف

والله من که گاهی آرزوی مرگش و دارم .نمیدونم گناه داره یا نه ؟ولی گاهی لبریز نفرت میشم دست خودم نیست. ...

منم دیروز یه دنیا از دستش گریه کردم

چرا این تاپیک عکسام پاک نمیشه خسته شدم میشه گزارش بزنید تاپیک عکسام خدا خیرتون بده 🙏

حتما عزیزم

نه بابا اینطوری هم نیست ،من خیلی دوستش دارم زن عاقل و باکمالاتیه ،،اونقدر که وقتی رسیدیم خونش چهار روز موندیم میخواست بال دربیاره انقدر خوشحال بود 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....