2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 38 پست
اینم اینجوریه یه چیزی میگه آدم و میسوزونه بعد جلو پسرش خودش و یه جور دیگه جلوه میده .

شوهرمم میگه مادرم خوبه اشتباه از توعه فلان

یه سری حرفا هست که نه گفته میشه...نه شنیده میشه.‌‌نه  میشه نوشتشون..نه میشه خوندشون...همینا میشن بغض و ته نشین میشن توی گلوی آدم و بالاخره یه شب راه نفسشو میبندن و صبح که شد همه توی گوش هم‌پچ پچ میکنن:فلانی که چیزیش نبود...چیشد مرد راستی....
خب مورد شما فکر کنم همسرتون حق دارن چون مادرشون مریض هستن درکشون کنید

یعنی به نظر شما هر کی مریض بود باید تیکه بندازهبه بقیه ؟من نمیگم باهاش بر خورد کنه فقط قبول کنه زبونش نیشداره.به خدا من مادرم چند سال این و ندیده بود زیاد رابطه ندارن چون دوتا شهر جدا هستن .یک ساعت اومد نشست گفت پدر شوهرت خیلی خوش قلبه ولی این نه معلومه جنسش خرابه ...

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم میگه تو بد برداشت میکنی ولی اینطوری نیست

😔😔😔

یه سری حرفا هست که نه گفته میشه...نه شنیده میشه.‌‌نه  میشه نوشتشون..نه میشه خوندشون...همینا میشن بغض و ته نشین میشن توی گلوی آدم و بالاخره یه شب راه نفسشو میبندن و صبح که شد همه توی گوش هم‌پچ پچ میکنن:فلانی که چیزیش نبود...چیشد مرد راستی....
اینم میگه تو بد برداشت میکنی ولی اینطوری نیست

گاهی فکر میکنم تاابد نمیبخشمشون

یعنی به نظر شما هر کی مریض بود باید تیکه بندازهبه بقیه ؟من نمیگم باهاش بر خورد کنه فقط قبول کنه زبون ...

نه تیکه انداختن خیلی بده. این قسمت صحبتتون که میگین : نمیخوام باهاش برخورد کنه فقط قبول کنه که رفتار مامانش بد بوده ، توی شرایطی که شما هستین حرف کاملا درستیه . همین رو به شوهرتون بگین. شاید اون فکر میکنه نسبت به مامان مریضش نباید هیچ گاردی باشه و متوجه نیست که شما فقط حس همدردیش رو میخواین. منم شوهرم اولش اینطوری بود بهش گفتم اگه تو نمیتونی حرفای من رو راجع به مامانت بشنوی مجبورم واسه یکی دیگه تعریف کنم چون لازم دارم با یکی درموردش صحبت کنم تا تخلیه بشم اونوقت یاد گرفت که گوش کنه و وقتی گوش کرد یاد گرفت همدردی کنه و بعد هم پشتیبانی

نه تیکه انداختن خیلی بده. این قسمت صحبتتون که میگین : نمیخوام باهاش برخورد کنه فقط قبول کنه که رفتار ...

بهش گفتم گلم بارها .گفتم تو فقط قبول کن کارش درست نیست متاسفانه قبول نمیکنه .آخه مادرشوهر من خودش و هر لحظه فدای بچه هاش میکنه .همین بروز احساساتش باعث میشه اینام بگن مادر ما مریم مقدسه .معمولنم جلوی پسرا تیکه نمیندازه خدای سیاسته این پیرزن بیسواد ...

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
مادر شوهر من خالمه خیلی خوب و مهربونههه    

خداروشکر خدا حفظشون کنه