2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 38 پست
نه بابا اینطوری هم نیست ،من خیلی دوستش دارم زن عاقل و باکمالاتیه ،،اونقدر که وقتی رسیدیم خونش چهار ر ...

خداروشکککر خدا حفطشون‌کنه

یه سری حرفا هست که نه گفته میشه...نه شنیده میشه.‌‌نه  میشه نوشتشون..نه میشه خوندشون...همینا میشن بغض و ته نشین میشن توی گلوی آدم و بالاخره یه شب راه نفسشو میبندن و صبح که شد همه توی گوش هم‌پچ پچ میکنن:فلانی که چیزیش نبود...چیشد مرد راستی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکنم این دل شکستن ها دامنشو ن و میگیره شک نکن

فکر‌نکنم😑😑

یه سری حرفا هست که نه گفته میشه...نه شنیده میشه.‌‌نه  میشه نوشتشون..نه میشه خوندشون...همینا میشن بغض و ته نشین میشن توی گلوی آدم و بالاخره یه شب راه نفسشو میبندن و صبح که شد همه توی گوش هم‌پچ پچ میکنن:فلانی که چیزیش نبود...چیشد مرد راستی....

بچه‌ها مادرشوهرهاتون رو باید آموزش بدین که درست رفتار کنن. مادرشوهر منم اوایل خیلی پرروبازی درمیاورد و منم همش تو خودم میریختم و اعصاب خودمو شوهرم رو خورد میکردم ولی به خودش چیزی نمی گفتم و تحمل می کردم.فکر میکردم درست میشه ولی اون اصلا نمیفهمید که من ناراحت میشم یا اگه میفهمید هم تا وقتی که من اعتراضی نکرده بودم واسه خودش می تازوند. اما دیگه یجایی صبرم لبریز شد و بدجور از کوره در رفتم شوهرم هم شدید حمایتم کرد.چون میدونست حق با منه. چندبار که بهش توپیدم(البته با پشتیبانی شوهرم) دیگه نشست سر جاش. الان جوری شده که جورابامم میشوره و فهمیده که اگه حساسیت های ما رو رعایت نکنه از دستمون میده

فکر‌نکنم😑😑

والله مادر شوهر من که به شدت مریضه .هر روز زجرش و میبینم ولی نمیدونم چرا آدم نمیشن ...

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
بچه‌ها مادرشوهرهاتون رو باید آموزش بدین که درست رفتار کنن. مادرشوهر منم اوایل خیلی پرروبازی درمیاورد ...

خداروشکر ک‌همسرتون پشتتونه

مهم همینه

وقتی شوهر ادم پشتتش باشه کل دنیا هم ب ادم پشت کنه مهم نیست

ولی امان از وقتی ک پشتت گرم نباشه💔💔

والله مادر شوهر من که به شدت مریضه .هر روز زجرش و میبینم ولی نمیدونم چرا آدم نمیشن ...

ذات بد نیکو نگردد چون ک بنیادش بد است...

واسه منم بکلی مشکل و بدبختی بچه هاشو میبینه ها ولی بازم...

ذات بد نیکو نگردد چون ک بنیادش بد است... واسه منم بکلی مشکل و بدبختی بچه هاشو میبینه ها ولی بازم...

بله دقیقا ...جالب اینجاست خیلی جلو دیگران خوب جلوه میده ولی ذات خرابش و من میشناسم

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
خداروشکر ک‌همسرتون پشتتونه مهم همینه وقتی شوهر ادم پشتتش باشه کل دنیا هم ب ادم پشت کنه مهم نیست ...

دقیقا حمایت شوهر خیلی خیلی مهمه. مادرشوهر اگه بفهمه پسرش پشت عروسش نیست خیلی سواستفاده میکنه. سعی کن شوهرت رو با منطق و محبت سمت خودت بکشونی. مردا خیلی منطق واسشون مهمه باید بهش غیرمستقیم ثابت کنی که مامانش اذیت کرده. ( بدگویی های الکی هم نکن نتیجه عکس میده ) 

بچه‌ها مادرشوهرهاتون رو باید آموزش بدین که درست رفتار کنن. مادرشوهر منم اوایل خیلی پرروبازی درمیاورد ...

خوب شما شوهرت پشتت بوده من نیست و قبول نداره مادرش جنسش خرابه .اینا همه شون میگن مادر ما قدیسه است 

بله دقیقا ...جالب اینجاست خیلی جلو دیگران خوب جلوه میده ولی ذات خرابش و من میشناسم

خیلی بده خیلییییا

البته متدرشوهرمن یه سری خوبی ها هم داره از حق نگدریم

ولی دیروز اشکمو دراورد و امروز دیدم به شوهرم میگه عیبی نداره بچه س تو باهاش مدارا کن.درصورتی که همه اتیشا زیر سر خودش بود اتیش انداخت تو زندگیم و خودشو کنار کشید

خیلی بده خیلییییا البته متدرشوهرمن یه سری خوبی ها هم داره از حق نگدریم ولی دیروز اشکمو دراورد و ام ...

اینم اینجوریه یه چیزی میگه آدم و میسوزونه بعد جلو پسرش خودش و یه جور دیگه جلوه میده .

دقیقا حمایت شوهر خیلی خیلی مهمه. مادرشوهر اگه بفهمه پسرش پشت عروسش نیست خیلی سواستفاده میکنه. سعی کن ...

ههی