2777
2789

چندکیلویی

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فورا قطعش کن شدیدا عوارض داره من دوهفته استفاده کردم صورتم پر جوش شد کبدم اسیب دید موی زاید درومد مجبور شدم برم دکتر واسه جوش صورتم لیزر هم دارم میرم موی زائد همینکه قطعش کردم لاغر شدم نصیحت خواهرانه قطعش کن شیمیاییه کبدونابود میکنه تاالانم صورتم جوش داره

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
فورا قطعش کن شدیدا عوارض داره من دوهفته استفاده کردم صورتم پر جوش شد کبدم اسیب دید موی زاید درومد مج ...

این قرص طبعش کرمه بنابراین کسایی که مزاج بدنشون گرمه باعث عوارض میشه واسشون اما من طبعم سرده گفتم شاید مشکلی پیش نیاد😢

فورا قطعش کن شدیدا عوارض داره من دوهفته استفاده کردم صورتم پر جوش شد کبدم اسیب دید موی زاید درومد مج ...

دقیقا من بعد چن سال هنوز درگیر جوششم

💫فرکانس عشق و نور💫

میشه یه عکس از جوشات بزاری ؟

منم مصرف میکنم صورتم جوش میزنه یه جورایی شبیه دونه هست بعضیاشم زیر پوستیه میخوام بدونم بخاطر همینه؟

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟!
این قرص طبعش کرمه بنابراین کسایی که مزاج بدنشون گرمه باعث عوارض میشه واسشون اما من طبعم سرده گفتم شا ...

من دکتر رفتم گف ب طبع کار نداره. میگم کبدت اسیب میبینه دیگه خوددانی چون استفاده کردم اینجوری شدم گفتم توهم نشی گلم باور کن قطعش کنی دوباره لاغر میشی. ببین شیره انگور باتخم ریحان بگیر سیب زمینی ابپز شده هرشب بخور ماکارونی وبرنجو بانون بخور از عطاری بگیر گیاهی باشه عرق یونجه هم خوبه نمیارزه کبدتو نابود کنی من الان چن ماهه ک قطعش کردم ولی صورتم بازم داره جوش میزنه تاالان عوارضش نرفته قبلنا صورتم صافوبدون جوش بود زدم خودمو نابود کردم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
میشه یه عکس از جوشات بزاری ؟ منم مصرف میکنم صورتم جوش میزنه یه جورایی شبیه دونه هست بعضیاشم زیر پوس ...

تاثیری توی چاقی داشته واسه شما،؟؟ چند وقته مصرف کردین؟؟

دقیقا من بعد چن سال هنوز درگیر جوششم

من دکترم رفتم ولی بازم نرف  میگن چون کبدم اسیب دیده اینجوری شدم الان بازم دوباره میخام برم دکتر میترسم رو باروریم اثر بزاره نتونم دوباره باردار شم