نه دکتر نرفتم فقط مصرف قرصارو یه جوری تنظیم میکنم که اسیبش کمتر شه
چ قرصایی؟
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرجور دوس داری ولی عزیزم عوارض داره مخصوصا براکبدت
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
منم همینجوری شدم باید چیکار کنی؟؟؟ واسه موی زائد چیکار کنی دکتر نگفت؟ نگف واسه چی انجوی ...
چون شیمیایی هستش واسه موی زائد ک دارم لیزر میکنم چون اختلال هورمونی ایجاد کرده چهار جلسه فعلا رفتم.جوش هم روغن کرچک با سیب زمینی رنده شده صابون زرد چوبه بعضی وقتا یخ میزارم