2777
2789
میشه یه عکس از جوشات بزاری ؟ منم مصرف میکنم صورتم جوش میزنه یه جورایی شبیه دونه هست بعضیاشم زیر پوس ...

من قبلنا صورتم صاف بود الان دقیق مثه توشدم باشه الان میزارم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاثیری توی چاقی داشته واسه شما،؟؟ چند وقته مصرف کردین؟؟

من الان یه سال هشت ماهه استفاده میکنم

اذه چاق شدم هم بدنم هم صورتم

ولی صورتم جوش میزنه

یه جاهایی از بدنم هم عجیب شده پوستش مث اینکه پوست بدنم کش اومده باشه بدنم هم که پر جوش شده شکم و کمر و پاهام

خواب آلودگی هم داره کم و بیش

ولی خب خوش تیپ شدم لباس بهم میاد

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟!
ای خدا😭😭😭😭 من اصلا استعداد چاقی ندارم😢😢

از عطاری بگیر اینا کبدو نابود میکنن من چونه م انقد مو درورد مجبور شدم برم لیزر کنم یعنی ی قرص گند زد ب کل بدنم😂

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من الان یه سال هشت ماهه استفاده میکنم اذه چاق شدم هم بدنم هم صورتم ولی صورتم جوش میزنه یه جاهایی ...

یکسال و هشت ماه😐😐😐😐 خیییلی زیاده من اصلا سابقه جوش ندارم خداکنه جوش نزنم😔😔 چاق نمیشم هر کاری کردم دیگه دست به دامن این قرص شدم

دقیقا مث مال منن    

رفتی دکتر. من بهم قرص داکسی کیم وسپیداکتون. با ژلوفوم بایوتیک. ولی نتیجه نگرفتم الان سیب زمینی رنده میکنم با روغن کرچک باز میگن خوبه امیدورام بره

از عطاری بگیر اینا کبدو نابود میکنن من چونه م انقد مو درورد مجبور شدم برم لیزر کنم یعنی ی قرص گند زد ...

مال منم مث جوشای توعه

چیکارشون میکنی؟

شیره انگور و تخم ریحان رو با هم باید مصرف کرد؟ منظورتون هم از تخم ریحان همون تخم شربتی هست؟

شیره انگور هروز دوس تا لیوان بخور ی لیوان پر اب چنتا قاشق چاس خوری از شیره انگور بزار ه بزن بخور تخم ریحانم اینطوری اره فککنم همونه ولی سیب زمینی خیلی خوبه تو گوگل هم بزنی شیره انگور چاق کننده میتونی پودر جوانه گندمم بخری گیاهی وچاق کننده س

رفتی دکتر. من بهم قرص داکسی کیم وسپیداکتون. با ژلوفوم بایوتیک. ولی نتیجه نگرفتم الان سیب زمینی رنده ...

نه دکتر نرفتم فقط مصرف قرصارو یه جوری تنظیم میکنم که اسیبش کمتر شه

همینو از عطاری گرفتم😢😢

اره ماهم گرفتیم بگو گیاهیی میخام قرص نگیر پودر گیاهیی بخر جوانه گندم اینا قرص شیمیایی هستش

مال منم مث جوشای توعه چیکارشون میکنی؟

بادارویه دکتر ک نتیجه نگرفتم سیب زمینی رنده میکنم میزارم روغن کرچک میزارم یخ میزاشتم صابون زردچوبه گرفتم