2777
2789

دانهیل آبی و اینکانتو خنک هستن

البته دانهیل مردونس ولی من استفاده میکنم😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطرای بدون جعبه رو باید از جای مطمئن بخری که فیک نباشه ولی در کل عطر و ادکلن رو از ریحا و یا  رویال کلن بخر که خیالت از بابت اصل بودن راحت باشه چون سایز مینی هم دارن دستریز هم دارن این طوری میتونی عطرای گرون رو توی حجم کم با قیمت مناسب بخری

من ۲تا سفارش دادم امروز به دستم میرسه اگر  خوب بود بهت اطلاع میدم

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
عطرای بدون جعبه رو باید از جای مطمئن بخری که فیک نباشه ولی در کل عطر و ادکلن رو از ریحا و یا  ر ...

مرسی گلم .اینا که سفارش دادید چند شد .؟اره منم جای مطمعن نمی شناسم. این عطر های خودتون سرد هستن ؟من گرم و شیرین دوست ندارم

مرسی گلم .اینا که سفارش دادید چند شد .؟اره منم جای مطمعن نمی شناسم. این عطر های خودتون سرد هستن ؟من ...

من وومنیتی تیری موگلر رو سفارش دادم و flower by kenzo که فکر میکنم هردو شیرین باشن ولی بازم خودتون یه سرچ بکنید

این دوتا خیلی معروف مخصوصا اولی از ایناست که خیلی خاصه و جوایز زیادی برده .قیمتم بستگی داره چند میل بخواین من از یکی ۳ میل خریدم از یکی ۶ میل چون فقط میخواستم بو شون رو تست کنم که اگر خوب بود سایز اصلی رو بخرم 

مال من شد حدود ۱۹۶تومن از رویال کلن خریدم چون یه کم ارزون تر بود

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
من وومنیتی تیری موگلر رو سفارش دادم و flower by kenzo که فکر میکنم هردو شیرین باشن ولی بازم خودتون ی ...

لطفل اگر راضی بودین حتما بهم خبر بدین .خدا خیرتون  بده چند وقته میخوام عطر خوب بخرم نمیدونم از کجا بخرم که اورجینال باشه .دیجی کالا هم داره ولی اعتماد نکردم .

لطفل اگر راضی بودین حتما بهم خبر بدین .خدا خیرتون  بده چند وقته میخوام عطر خوب بخرم نمیدونم از ...

عزیزم من عطرا رو تست کردم وومنیتی رایحه خنک و شیرین داره من بو شو نپسندیدم بوش یه کم خاصه واسه همین همه پسند نیست یه عده دوسش دارن یه عده نه 

عطر flower by kenzo گرم و شیرین بود عطر خوش بویی بود بوی گلی داشت ماندگاریشم خوب بود پخش بوشم خوب بود در کل خوب بود ولی عالی نبود که بخوام بگم خیلی خاص بود 

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
عزیزم من عطرا رو تست کردم وومنیتی رایحه خنک و شیرین داره من بو شو نپسندیدم بوش یه کم خاصه واسه همین ...

مرسی گلم که اطلاع دادین همین سایت معتبر باشه کافیه من شنل رو میخوام سفارش بدم البته پولاک خرج کردم دوباره دستم بیاد البته ۱۲ میل شنل مادمازل ۱۲ میل کو کو شنل .این دو تا رو خیلی تعریفش شنیدم ‌.امیدوارم رویال کلن محصولاتش اورجینال باشه