2777
2789

بچه ها من عروسی دخترداییمه فاصله شهرشون تا ما یک ونیم ساعته.شوهر من بیشتر وقتا میره ماموریت و عروسیا ک میشه اکثر وقتا میخوره به تایم ماموریت شوهرم منم چندتا عروسی رو از اول ازدواجم تاحالا نرفتم .پدرمم ماشین نداره که باهاش برم بنظرتون من و مامانم با اژانس بریم شهرشون خونه داییم بعد با داییم اینا بریم تالار برا عروسی زشته؟ حرکت چیپی نیست با اژانس بریم؟ یه دلمم میگه بگم شوهرم نیس نمیام. 

لطفا نظر واقعیتونو بگید  واینکه وجهه من جلو شوهرم خراب نمیشه ک با مامانم با آژانس بریم برای مراسم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی شوهرت نیس من باشم نمیرم  بنظرم آره خوب نیس با مادرت بری

از چه نظر خوب نیست میشه لطفا بیشتر برام بگی اصلا خودم خوب و بدش رو متوجه نمیشم . شاید شوهرم موقع هیج عروسی نبودش تا همیشه

به نظرمن که باشوهرت بری بهتره 

بعدشم تامیتونی نرو .جداازاین شرایط به فکرسلامتیت باش

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
به همسرت بگو ببین ناراحت نمیشه ایا که تو با مادرت بری؟؟

خب موقع هیچ عروسی نیستش  من از اول ازدواجم هیچ عروسی رو نرفتم چرا ناراحت بشه؟ تازه ازش اجازه هم نگرفتم فقط اطلاع دادم که شاید منم با مامانم رفتم عروسی

تو ک میگی شوهرت همش ماموریت اگ اینجوری باشه ک تو هیچ مراسمی و نباید بری، با مامانت برو چ اشکال داره

دیگ همه میدونن شوهرت کارش چجوریه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

وجهه ت چرا جلو شوهرت خراب میشه .والا همسر من تایم کاریش جوریه خیلی مهمونی ها و مراسما نیس بر خلاف میل همسرم من با خونوادم میرم و میرفتم اخه اینا که همیشه سرکارن گناه ما چیه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خب موقع هیچ عروسی نیستش  من از اول ازدواجم هیچ عروسی رو نرفتم چرا ناراحت بشه؟ تازه ازش اجازه هم ...

از اول هم باید مراسما رو میرفتی 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
از چه نظر خوب نیست میشه لطفا بیشتر برام بگی اصلا خودم خوب و بدش رو متوجه نمیشم . شاید شوهرم موقع هیج ...

خب مثلا از نظر من اگه شوهرت بود مامانت هم میبردین خوب بود ولی وقتی شوهرت پیشت نیس کرونا هم هست و عروسی هم شهرتون نیس فک میکنم شاید ازت سخت نگیرن که حتما بری باز اگه شهر خودتون بودن بنظر من میرفتی با مادرت بازم مشکلی نبود 

البته باز نظر خودت مهمه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩