2777
2789
عنوان

چقد بعضیا بی ادبن

275 بازدید | 37 پست

قرار بود ما و خانواده دوست بابام بریم خونه ی یکی دیگه از دوستاشون وقتی دوست بابام بهش زنگ میزنه میگه من حالم زیاد خوب نیس نیاین برگامون ریخت 😑خودش و خانمش آدمی هستن که چن بار خونه دیگران میرن هميشه هم یه قابلمه دستشون غذا برمیدارن ما یه بار میخاستیم بریم خونشون گفتن نیاین😐

خب شاید حالشون بد بود واقعا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهم دفعه بعد بگید حالمون خوب نیست نیاید

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

بهتر بابا تو این شرایط کرونا

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

شاید واقعا مرض شدن یا خدایی نکرده کرونا گرفتن و گفتن نیاین که بهتون سرایت نکنه

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

اره منم دیدم 😐

یکی گفته بود آشنامون واسه شام دعوتمون کرده بود ماهم رفتیم دیدیم شام درست نکردن ،بعد میزبان در اومد گفت فکر کردیم نمیاین و شوخی میکنید😂! ماهم شام حاضر نکردیم

از قصد گفت

دیگ طرف اینقد دیوونه نی ک حرفشو بزنع باز جا بزنع ک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh