2777
2789
عنوان

خواستگار

390 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها امروز یه خواستگار اومد برام کارش خوب بود بد نبود توشرکت صنایع فولاد دو خونه داره ماشین داره ولی نمیدونم دو دل هستم چون من یه نفر دیگه رو دوست دارم اون کسی رو که دوست دارم هنوز کاری نداره هیچی نداره نه کار نه خونه ... هیچی به نظر شما بمونم منتظر اون کسی که دوستش دارم بمونم تا موقعیتش جور بشه که بیاد یا اینکه این خواستگار رو از دست ندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟ چند ساله دوستید؟ ایا دوست داشتنش رو بهت ثابت کرده؟ چقدر زمان میخواد تا شرایطش اوکی شه و ب ...

من ۲۵سالم هست اونم ۲۸سالشه ولی ولی ما دوست خانوادگی هستیم درارتباط هستن خانواده ها پسرش هم خوشش اومده از من و منم همینطور ولی نمیدونم چرا این پسر برای کار خیلی تنبل هست اصلا انگار دوست نداره بره سرکار که ازدواج کنه پدر ومادرش هم خیلی بحث میکنن باهاش که باید ازدواج کنی ولی اون میگه فعلا نمیخام ازدواج کنم سرکار هم نمیرم تا وضعیت کرونا خوب بشه

تاپیک اخر منم بخون شاید کمکت کنه ولی تجربه من میگه دوست داشتن برای خوشبخت شدن کافی نیست 

اخه میترسم با کسی دیگه ازدواج کنم ولی چون دلم جایی دیگه هست نتونم

من ۲۵سالم هست اونم ۲۸سالشه ولی ولی ما دوست خانوادگی هستیم درارتباط هستن خانواده ها پسرش هم خوشش اومد ...

بنداز دور بابا 

حتی رابطه هم ندارید تلاشی هم نمیکنه برای پیشرفت بدبخت میکنی خودتو 

همسر من دوران دوستی بخاطر ازدواجمون دو شیفت کار میکرد شبانه روز ۳ ساعت میخوابید 

این اقا ارزش نداره خدایی با ۲۸ سال سن این وضعشه

من ۲۵سالم هست اونم ۲۸سالشه ولی ولی ما دوست خانوادگی هستیم درارتباط هستن خانواده ها پسرش هم خوشش اومد ...

بی خودی اینه دق برای ایندت درست نکن کار کردن و تشکیل زندگی چه ربطی به کرونا داره!! عجب........

چند وقته باهاش هستی؟

دوست خانوادگی هستیم باهم درارتباط هستن خانواده ها ولی ازهمدیگه خوشمون اومده ولی این پسر هیچ تلاشی نمیکنه برای ایندش الانم تو خونشون جنگ و دعواس که باید ازدواج کنی واون مخالفت میکنه فعلا 

ازدواج کن برو

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بنداز دور بابا  حتی رابطه هم ندارید تلاشی هم نمیکنه برای پیشرفت بدبخت میکنی خودتو  همسر ...

خانوادم هم میگن این بدردت نمیخوره پسر زرنگی نیس تلاشی نمیکنه یه جا هم رفته بودم پیش دعا نویس ستاره هامون رو گرفت و طالعمون گفت خوبه اما مشکل زیاد دارین بحث زیاد دارین اگه خودت دوستش داری میتونی باهاش بسازی موندم که چیکار کنم