سلام بچه ها امروز یه خواستگار اومد برام کارش خوب بود بد نبود توشرکت صنایع فولاد دو خونه داره ماشین داره ولی نمیدونم دو دل هستم چون من یه نفر دیگه رو دوست دارم اون کسی رو که دوست دارم هنوز کاری نداره هیچی نداره نه کار نه خونه ... هیچی به نظر شما بمونم منتظر اون کسی که دوستش دارم بمونم تا موقعیتش جور بشه که بیاد یا اینکه این خواستگار رو از دست ندم
چند سالته؟ چند ساله دوستید؟ ایا دوست داشتنش رو بهت ثابت کرده؟ چقدر زمان میخواد تا شرایطش اوکی شه و ب ...
من ۲۵سالم هست اونم ۲۸سالشه ولی ولی ما دوست خانوادگی هستیم درارتباط هستن خانواده ها پسرش هم خوشش اومده از من و منم همینطور ولی نمیدونم چرا این پسر برای کار خیلی تنبل هست اصلا انگار دوست نداره بره سرکار که ازدواج کنه پدر ومادرش هم خیلی بحث میکنن باهاش که باید ازدواج کنی ولی اون میگه فعلا نمیخام ازدواج کنم سرکار هم نمیرم تا وضعیت کرونا خوب بشه
دوست خانوادگی هستیم باهم درارتباط هستن خانواده ها ولی ازهمدیگه خوشمون اومده ولی این پسر هیچ تلاشی نمیکنه برای ایندش الانم تو خونشون جنگ و دعواس که باید ازدواج کنی واون مخالفت میکنه فعلا
بنداز دور بابا حتی رابطه هم ندارید تلاشی هم نمیکنه برای پیشرفت بدبخت میکنی خودتو همسر ...
خانوادم هم میگن این بدردت نمیخوره پسر زرنگی نیس تلاشی نمیکنه یه جا هم رفته بودم پیش دعا نویس ستاره هامون رو گرفت و طالعمون گفت خوبه اما مشکل زیاد دارین بحث زیاد دارین اگه خودت دوستش داری میتونی باهاش بسازی موندم که چیکار کنم