2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانوادم هم میگن این بدردت نمیخوره پسر زرنگی نیس تلاشی نمیکنه یه جا هم رفته بودم پیش دعا نویس ستاره ه ...

اگه نظر مارو میخوای ک صبر الکی نکن 

تا وایسی اقا یه ماشین بخره ۳۰ سالت شده 

اووووووو تا بتونه عروسی بگیره زندگی برات تشکیل بده ۴۰ هم رد کردی 

مغزتو ب کار بنداز 

تو فقط یبار زندگی میکنی ، پس چ خوب ک در رفاه و ب دور از دغدغه زندگی کنی 

تو این زمونه زرنگ بودن به درد میخوره کسی با لاو ترکوندن به جایی نمیرسه

این اصلا پسر زرنگی نیست تلاشی برای ایندش نمیکنه میخاد یکی اماده چیزی رو بهش بده حتی کار اداری براش پیدا کردم به خانوادش گفتم بازم پسرمخالفتدکرد پدرش و مادرش خیلی باهاش بحث کردن که این کار اداری خوبه برو میگه از کار اداری خوشم نمیاد کار ازاد هم هرکاری نمیره

دوست خانوادگی هستیم باهم درارتباط هستن خانواده ها ولی ازهمدیگه خوشمون اومده ولی این پسر هیچ تلاشی نم ...

اونم خوشش اومده یا یک طرفس؟

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....

بیخودی وقتتو واسه کسی ک کار نمیکنه و انتظار داره از بقیه نکن به موقعیتات نگا کن بسنج ولی زمونه اون زمونه ای نیس ک از صفر شروع کنین باید یه پشتوانع و شغل خوب حدااقل طرف داشته باشه 

منتظر عشقت بمون .دخترا یکم وفادار باشین. چه وضعشه تا یه ماشین می بینین خودتونو می بازین .واقعا متاسفام . 

البته اینو کلی گفتم ادمین جان تو با خانوادت مشورت کن و خودت بهتر می دونی.نظر ما رو بی خیال.

عزیزم از صحبت هات این برداشت کردم که اون اقای که شما دوستش داری اهل کار نیست وهیچی نداره یکی از اشنا های ما هم اخل کار نبود پدرش بازنشسته بود براش زن گرفت همه چی با پول پدر برای عروسشون گرفتن در اخر دختر طلاق گرفت به خاطر بی خیالی و بی مسعولیتی و تنبلی پسره و این آشنا ما2تا ازدواج  ناموفق داشته

اگه نظر مارو میخوای ک صبر الکی نکن  تا وایسی اقا یه ماشین بخره ۳۰ سالت شده  اووووووو تا ...

حرفت عین حقیقته اسی به فکر آیندت باش

اگه به حرف قلبت گوش کنی مجبوری همون راهو با عقلت برگردی 

بنظرم به اون خواستگارت ک شرایطش خوبه فکر‌کن

اون ک دوسش داری خودشم برا رسیدن به تو تلاش نمیکنه.

الان پدر و مادرش باهاش بحث دارن ک بره سرکار،بعدا هم تو باید باهاش بحث کنی بره سرکار.اعصاب و روانت تو زندگی مشترک باهاش خورد میشه

آدم تنبل به سختی تغییر میکنه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
منتظر عشقت بمون .دخترا یکم وفادار باشین. چه وضعشه تا یه ماشین می بینین خودتونو می بازین .واقعا متاسف ...

این وفاداری نیست دوستی خاله خرسه است چرا گول زدن خودمونو با وفادار بودن اشتباه میگیریم حق همه دخترا زندگی با آرامش و رفاهه