سلام بچه ها امروز یه خواستگار اومد برام کارش خوب بود بد نبود توشرکت صنایع فولاد دو خونه داره ماشین داره ولی نمیدونم دو دل هستم چون من یه نفر دیگه رو دوست دارم اون کسی رو که دوست دارم هنوز کاری نداره هیچی نداره نه کار نه خونه ... هیچی به نظر شما بمونم منتظر اون کسی که دوستش دارم بمونم تا موقعیتش جور بشه که بیاد یا اینکه این خواستگار رو از دست ندم
تو این زمونه زرنگ بودن به درد میخوره کسی با لاو ترکوندن به جایی نمیرسه
این اصلا پسر زرنگی نیست تلاشی برای ایندش نمیکنه میخاد یکی اماده چیزی رو بهش بده حتی کار اداری براش پیدا کردم به خانوادش گفتم بازم پسرمخالفتدکرد پدرش و مادرش خیلی باهاش بحث کردن که این کار اداری خوبه برو میگه از کار اداری خوشم نمیاد کار ازاد هم هرکاری نمیره
بیخودی وقتتو واسه کسی ک کار نمیکنه و انتظار داره از بقیه نکن به موقعیتات نگا کن بسنج ولی زمونه اون زمونه ای نیس ک از صفر شروع کنین باید یه پشتوانع و شغل خوب حدااقل طرف داشته باشه
عزیزم از صحبت هات این برداشت کردم که اون اقای که شما دوستش داری اهل کار نیست وهیچی نداره یکی از اشنا های ما هم اخل کار نبود پدرش بازنشسته بود براش زن گرفت همه چی با پول پدر برای عروسشون گرفتن در اخر دختر طلاق گرفت به خاطر بی خیالی و بی مسعولیتی و تنبلی پسره و این آشنا ما2تا ازدواج ناموفق داشته