2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 38 پست
منتظر عشقت بمون .دخترا یکم وفادار باشین. چه وضعشه تا یه ماشین می بینین خودتونو می بازین .واقعا متاسف ...

حرف شما درست متین ولی باید دوطرف تلاش کنن برای به هم رسیدن و مسعولیت پذیرباشن در برابر هم

این وفاداری نیست دوستی خاله خرسه است چرا گول زدن خودمونو با وفادار بودن اشتباه میگیریم حق همه دخترا ...

آرامش و رفاه در سایه پول نیست .عشق با پول سنجش نمی شه. چرا اینقدر پول پرست شدین !؟.زندگی با عشقت تو کلبه بهتر از زندگی تو کاخ با کسیه که دوسش نداری.

البته نظر شخصیمه .نظر شمام مهمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آرامش و رفاه در سایه پول نیست .عشق با پول سنجش نمی شه. چرا اینقدر پول پرست شدین !؟.زندگی با عشقت تو ...

درسته نظر هر کس واسش مهمه و البته اعتقادات متفاوت پول پرستی نیست شرایط جامعه الان فرق داره اینا چرندیات رمان هاست که زندگی با عشقت رو تو کلبه توصیف میکنن پول نباشه عشقم نیست خیلیارو دیدم با عشق بدون درنظر گرفتن شرایط اقتصادی ازدواج کردن و اینده خودشونو از همه مهمتر بچشونو که به اصطلاح ثمر عشقشون بود رو به فنا دادن 

درسته نظر هر کس واسش مهمه و البته اعتقادات متفاوت پول پرستی نیست شرایط جامعه الان فرق داره اینا چرند ...

اتفاقا اون رمانها چرندیات نیس .منم خیلی ها رو دیدم صرفا به خاطر پول زن طرف شده و زندگیشون سرانجام خوبی نداشته .فقط کسایی که همدیگرو دوس دارن می تونن با هم زندگی خوبی داشته باشن و با سختی ها کنار بیان ولی پول تا یه جایی کمک می کنه . مگه چن سال زندگی می کنیم حق ندارین با کسی که دوسش داریم زندگی کنیم . زندگی فقط مادیات نیس معنویات و روح انسان هم هست که چی مثلا میلیاردر باش بهترین خونه بهترین ماشین ولی مورد اصلی کنارت نباشه تو خوشت می یاد سالیان درازی با کسی که دوسش نداری هم بالین بشی . تازه اون پسره هم الان کار نداره به مرور زمان بالاخره درست می شه.

بازم می گم نظر شخصیمه و خیلی ها با شما موافقن

اتفاقا اون رمانها چرندیات نیس .منم خیلی ها رو دیدم صرفا به خاطر پول زن طرف شده و زندگیشون سرانجام خو ...

بله موافق این حرفتون که آدم با عشق زندگیشو شروع کنه هستم ولی اینکه عشق ادم هیچ اقدامی برای خوشبخت کردن طرف مقابلش انجام نده برای موفق شدن خودش و ایجاد ارامش و رفاه برای طرف مقابل آیا اینم بخشی از عشق محسوب میشه؟! عشق فقط استیکر فرستادن از زیر پتو نیست عشق ینی برای خریدن یه شاخه گل با پول خودت برای عشقت، کار کنی اینا هم ۲۰ سالشون نیست که گذر زمان رو علاج تنبلی و بی هدفی طرف بدونیم وقتی طرفت ارزشی برای وفادار بودنت قائل نیست بهتره مزاحم استراحتش نشیم 

بله موافق این حرفتون که آدم با عشق زندگیشو شروع کنه هستم ولی اینکه عشق ادم هیچ اقدامی برای خوشبخت کر ...

بعله صد البته . من پست این خانومو قشنگ نخوندم .با شرایطی که پسره داره فقط به خاطر تنبلی و بی مسئولیت بودنش ازدواج باش کار درستی نیس . و احساس می کنم عشقی هم بینشون نیس چرا که اگه بود یکم تلاش می کرد .

منظور کلی ام این بود اگه عشق واقعی باشه و پسره انسان کاری و شریفی باشه بهتر از از دواج با پولداریه که دوسش نداری .

ممنون شب خوش