2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328811 بازدید | 2250 پست
خب اون دوتا رو اگ راس میگی نگیر

چون تو گفتی باشع

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرم برامون خونه خریده ها ولی غیر از پنجاه هزار تومن سال اول تا الان که سه سال از ازدواجمون گذشت ...

چه رویی داری بخدااااا.دلش خواسته برا زنش طلا بخره ینی چی انتظار داری طلاهاشو بفروشه برا توچیزی بخره یا طلاهاشو بده به تو 

تو برو یقه شوهرتو بچسب برات طلا بخره نه پدر و مادرشوهرت

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

تو تاریکی میشینه تا وقتی که دیگه چشم چشمو نمیدید  تی وی به هیچ عنوان روشن نمیکرد  دوماه ...

یه موردش رو منم انجام میدم بخاری رو خیلی کم روشن میکنم،تابستون ها هم در روباز میذارم و کمتر کولر روشن میکنم.

چون معتقدم باید زمستون لباس پوشید و تابستون لباس کم پوشید😐

یه موردش رو منم انجام میدم بخاری رو خیلی کم روشن میکنم،تابستون ها هم در روباز میذارم و کمتر کولر روش ...

اینکه یه فرهنگ خوبه.خسیس بازی نیست. خود مسؤولین برق و گاز هم اینا رو میگن که مردم رعایت کنن.خوبه باز شما گوش دادی.  

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
یه موردش رو منم انجام میدم بخاری رو خیلی کم روشن میکنم،تابستون ها هم در روباز میذارم و کمتر کولر روش ...

تا یه حدی آره نه اینکه بخاری خاموش باشه بعد یه عالمه لباس پشمی و جوراب پشمی روی هم بپوشی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

دختر داییت خودش چرا یه کیک‌نخرید برا خودش

اتفاقا منم گفتم اینو ،،گفت وایساده بود نگاه میکرد تا من برا اونم بخرم حتی حاظر نبود پول مال خودشو رو حساب کنه اینم فقط شارژ کرفته بود گفته بود ولش میریم خونه  ،یع بار رفتیم بازار کفت باید برم دسشویی اخه ناراحتی مثانه داشت حالا نیم ساعت گشتیم  یه دسشوی تمیبز مال یه مسجد  پیدا کردیم وسایلش رو داد به من رفت دو دقه نشد برکشت کفتم هاا فلانی چی شد گفت پونصد تومن پول میخاست نه نمیدم وامیسم بریم خونه گفتم مگه مثانه ت ناراحت نیست کفت بمیرمم پول به این (یه بنده خدا گذاشته بودن )نمیدم ،برا پریودی کهنه میذاره حالا کار ندارم هرچی دوست داره بذاره ولی میبینی دوساله میشوره ،یا لباس زیر رو همش از من میگرفت ،ش و ...جوراب ،دستمال توالت ،حتی مسواک از این و اون میگیره .با اینکه شوهرش هم ثروتمنده هر روز بهش پول میده تقریبا ماهی دو میل بهش میده .

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 
آخ مرسی بالاخره یکی این حرف رو زد

😅😘

به خدا اعصابم خورد میشه از تنبلی کلی پلاستیک به محیط زیست اضافه کردیم‌‌. ظرف یه بار مصرف سفره یه بار مصرف. جای اینکه روز به روز با فرهنگ تر بشیم و بیشتر به فکر محیط زیست باشیم هی داریم رو به افول میریم. ☹

آینده حتما" زیباست.🥰